Flot medaljehøst til klubbens ungdomshold i A-rækkerne

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden blev sidste runde i A-rækkerne i den regionale ungdomsholdturnering spillet.

Klubben havde 3 hold med i den bedste række – VIRUM 1 og VIRUM 2 i Ungdom under 12 år, og VIRUM 1 i Ungdom over 12 år (13 – 15 år).

Alle hold lå inden sidste runde til at sikre sig medaljer, så det var spændende at se, hvilken karat der skulle hænges om halsen på vores dygtige spillere som afslutning på turneringen.

VIRUM 1 under 12 år, som består af Arthur Kirsten, Linus Thomsen, Silas Herzog og Frederik Kristensen havde vist stor styrke i hele sæsonen, og havde sikret sig guldmedaljerne inden sidste runde, der skulle spilles i Amagerhallen.

Holdet, der allerede inden turneringens start havde sat sig en målsætning om at vinde rækken, har vist spil på et meget højt niveau i hele turneringen, og den sidste kamp mod Hvidovre var ingen undtagelse. Alle fire spillere var klar. Arthur og Frederik lagde ud med en klar 3-0 i doublen, hvorefter Silas, Linus og Frederik viste, at de ikke var kommet for ”at give noget væk”.. og med sikre sejre i den første runde af singler var stillingen 4-0. Herefter forsatte drengene bare den fokuserede indsats og sluttede sæsonen af med en 10-0 sejr over Hvidovre…

Fortjente guldmedaljer til drengene, som sluttede med maksimumpoint – 24 point efter 12 matcher og en matchscore på 111 vundne kampe ud af 120… FLOT!! Holdets styrke blev også afspejlet i Toplisten – hvor alle spillere endte i top-10 – Arthur og Silas vandt henholdsvis 30 og 28 ud af 30 kampe og dermed blev en flot nr. 1 og 2 på listen, Frederik blev nr. 6 (24 sejre ud af 27) og Linus nr. 10 (18 sejre ud af 21).

STORT TILLYKKE til drengene og ikke mindst stor TAK til både Thomas og Lykke for at tage holdtjansen i år.

Som nævnt havde klubben et yderligere hold med rækken – nemlig VIRUM 2, som bestod af Erik Sand, Leo Olsen, Liam Zhou. De tre drenge har været SUPER klar, og optrådt som ”de tre musketerer” i hele turneringen. Klar når der var kamp, og vist flot spil i hele sæsonen.

Inden sidste runde var bronzemedaljerne sikret gennem flotte sejre i forårssæsonen over de nærmeste konkurrenter, så drengene var klar til at vise sig som værdige medaljetagere i den sidste kamp mod Hvidovre. Erik og Liam viste, at der ikke skulle være tvivl om udfaldet, og vandt doublen 3-1, hvorefter vare det tid til første runde af singlerne. Leo udbyggede føringen til 2-0, hvorefter Liam desværre løb ind i et nederlag (1-3), som sikrede at Hvidovre ”kom på tavlen”. Herefter sendte Erik et klar signal med 3-0 i sin single om, at VIRUM 2 var kommet for at vinde, og da matchen var slut, stod der 7-3 til VIRUM 2 på kampsedlen.

Som sagt har drengene spillet flot i hele turneringen, hvilket også afspejlede sig på Toplisten, hvor Erik blev en flot 3. plads og Leo tog 6. pladsen.

STORT TILLYKKE til hele holdet med de velfortjente medaljer og en STOR TAK fra klubben til Hannah for at være holdets krumtap som holdleder.

I ungdom over 12 år (13 – 15 år) var klubben repræsenteret med VIRUM 1, som bestod af et vel sammentømret hold af spillere, der har været med i holdturneringen i en del sæsoner efterhånden nemlig – Christian Broch, Mads Hyldager, Gustav Hansen og Simon Torpe.

Inden sidste halvdel af turneringen lå drengene på en flot 2. plads med kun et nederlag til topholdet Allerød. Spørgsmålet var nu, hvorvidt at holdet kunne forsvare den helt frem til afslutningen af turneringen.

Inden sidste runde havde ”mønsteret” være det samme i 2. halvdel af turneringen. Lutter sejre indtil den afsluttende runde på Amager. Dermed var sølvmedaljerne sikret, men holdet ville gerne slutte flot af.

Sidste runde var mod henholdsvis Allerød og Team Egedal, sidstnævnte havde fået uafgjort (5-5) i 1. halvdel af turneringen. Holdet, som til dagens kamp var Mads, Christian og Gustav var klar, og der blev vist flot bordtennis også lidt drama…

I første match skulle holdet møde Allerød – Gustav og Christian vandt på imponerende vis doublen mod de ellers uovervindelige spillere fra Allerød 1. Mads vandt over Rasmus Olesen, der hidtil havde vundet alle sine kampe, og Christian og Gustav var uhyggelig tæt på at vinde et par meget tætte 5-sættere. 8 kampe var i 4 eller 5 sæt, så super flot spil af drengene selvom måltavlen til sidst viste 7-3 til Allerød 1.

Mod Team Egedal 1 gik det bedre, selvom det også her var tæt. Fire 5-sættere gik Virums vej, men desværre blev Christian skadet undervejs og måtte undværes i de sidste to singler!!!

Med ihærdig coaching fra sidelinjen kunne han dog stadig hjælpe holdet til en 8-2 sejr.

Fortjente sølvmedalje til VIRUM2 og flotte placeringer på Toplisten med 3 af spillerne i Top-10. Mads fik en flot 2. plads (32 sejre i 33 kampe) og med Christian og Gustav på henholdsvis en 5. og 6. plads på listen.

Udover lykønskning med medaljerne fra klubbens side skal der også lyde en KÆMPE TAK til Henriette og Niels for at tage endnu en tørn som holdledere. Jeres indsats og støtte er meget værdsat.