Årets juleturnering for ungdommen

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Den 21. december afholdte Virum-Sorgenfri BTK årets legendariske double-juleturnering i Virums bordtenniskælder. Sjældent havde så mange ungdomsspillere tilmeldt sig. 28 styk og endda med venteliste.

Regler var at spillerne skulle spille med alt andet end et almindeligt bordtennisbat. Derfor var det turneringskomitteen der traditionen tro skulle godkende alle bat ved indregistreringen, hvorefter double-par blev dannet og lodtrækningen kunne finde sted.Nye teknikker skulle tages i brug for at få bolden over nettet og der blev dystet til det sidste med alt fra bøger, tallerkner, en paletkniv, et skærebræt og en indtørret tavlesvamp.

Finalen stod mellem Matthias og Philip mod Oscar og Oskar i nervepirrende 3 sæt og vinderne blev Matthias og Philip, der løb med julegodteposerne.Til tonerne af herlig julemusik fik hele holdet efterfølgende æbleskiver og slikposer, mens der blev spillet julebingo med fantastiske præmier fra vores sponsorer @Butterflyshop og @gentoftekinoTurneringsudvalget ønsker alle spillere og deres familier en rigtig glædelig jul.