Ungdoms DM i Ribe 2022

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Ungdoms Danmarksmesterskabet 2022 er nu over. Det har været en velorganiseret og begivenhedsrig weekend i Ribe. Arrangørerne havde tre haller til rådig – to haller til kampe, én til opvarmning. Med et godt tidsskema, var der god tid til opvarmning mellem kampene, så spillerne kunne forberede sig optimalt. Arrangørerne havde i samarbejde med BTDK i år gjort ekstra meget ud af at gøre DM til noget særligt med bl.a. præsentation af finaledeltagere én efter én i en mørklagt hal og spotlight på de indkommende spillere. Det gav en følelse af at det ikke var et hvilket som helst stævne og en rigtig god stemning.

Virum stillede med 11 deltagere (se tidligere FB-opslag for alle deltagers navne) og var repræsenteret i alle DM-rækkerne. Mange spændende og velspillede kampe og det blev da også til 12 medaljer.

Theo Dyekjær vandt 3 sølvmedaljer. I Herre Junior Elite, U21 Elite og Junior herre double med Magnus Hartvigsen. Theo viste igennem turneringen godt spil og førte da også i begge singlefinaler 2-0 i sæt mod Patrick Skarsholm, men Patrick formåede at vende begge kampe til sejr. Den første herre junior finale 4-3 (13-11 i syvende) og 4-2 i U21 Herre.

Theo spillede mange velspillende kampe til DM. Her sætter han Peter Svenningsen til dørs med 4-0.

David Heinig og Emma Vendelbo vinder bronze i Junior mixdouble. Parret var ikke langt fra en finaleplads, da de lige manglede de sidste bolde i femte og afgørende sæt. Sættet endte 11-9 til Christian Hold og Mille Stoffregen, Silkeborg BTK. David får også bronze i Herre Junior double med Oliver Skouboe, Hvidovre.

David Heinig og Oliver Skouboe, Hvidovre får bronze i Junior double.

Theodor Von Essen og Kevin Zhou vinder bronze i Drenge double. Drengene ramte ind i Johan Havsteen og Dominykas Samuolis i semifinalen.

Theodor Von Essen og Sally Lou bronze i Drenge/Pige mix. Parret tabte 3-1 til Markus Jakobsen og Fiona Overgaard, Amager.

Sally Lou bronze i Pige Elite single. Sally kæmpede i semifinalen en flot 5-sætter med Maja Hansen, OB

Her er Sally i den spændende og velspillende 5-sætter.

Emil Hasselbalch og Malik Severinsen Esbjerg vinder sølv i Yngre Drenge double. Drengene taber 11-7 i femte sæt i finalen. De første års yngre drenge var dog godt tilfreds med medaljehøsten:)

Emil Hasselbalch, Virum og Malik Severinsen besejrede flot Jonathan Blom og Gustav Højslet i seminalen, men måtte bøje sig i femte sæt i finalen til Marcus Jensen, Hillerød og Villads Bergholt, Hvidovre, i finalen.

Lilje Steenberg var klubbens Danmarksmester i år. Hun fik guld i Yngre Drenge/Pige mixdouble med Jonathan Blom, Frederiksberg BTK; guld i Yngre Pige double med Chelinda Voong, Brøndby; bronze i Yngre Pige single.

Lilje var Virums eneste Danmarksmester, og så endda to gange!