Ribe Kvickly Cup 2022 med 12 medaljer!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

Ribe Kvickly Cup 2022

10 Virumspillere var taget til Ribe for at deltage i det internationale stævne. To massive dage med ca. 400 spillere, over 100 af dem fra Tyskland og mere end 2200 afviklede kampe. Imponerende at arrangørerne fik det til at køre. Og det fik de. Det forløb uden de større forsinkelser, og der var god stemning i de fire haller. Selvom det var svært at følge med i alle Virum-spilleres kampe og oplevelser, var alle spillere og supporters dog gode til at komme rundt og heppe, når der ikke selv blev spillet. Herunder de 12 medaljetagere, samt beskrivelse af udvalgte observationer og resultater.

Medaljer:

Guld

– Emil Hasselbalch (Drenge A double med Malik Severinsen, Esbjerg)

– Linus Thomsen (Yngre Drenge D)

– Liam Zhou (Puslinge D)

Sølv

– Martin Buch (Herre Elite)

– Martin Buch (Herre Elite double)

Bronze

– Theodor Rode (U21 A)

– Kevin Zhou (U21 B)

– Frederik Sørensen (Herre Junior A)

– Emil Hasselbalch (Drenge A)

– William Warming, Virum/Valdemar Vejgaard, Roskilde (Junior A double)

– Theodor Rode, Virum/Noah Ibrahim, Brøndby (Junior A double)

– Kevin Zhou, Virum/Andreas Kongsdal, Brøndby (Drenge A double)

 

Virums stærke kort Martin Buch var med i Herre Elite single og double. I begge rækker blev det til en anden plads. Martin spillede finale i single mod den legendariske Allan Bentsen, Roskilde. En kamp med rigtig højt niveau og spektakulære dueller. Martin havde flere sætbolde i både første og andet sæt, men tabte desværre begge. Martin vandt tredje sæt, men måtte se nederlaget i øjnene i fjerde sæt, som Allan tog 11-8. Som Martin sagde efter kampen: ”Det var en god kamp, men jeg var ikke god nok på 3./4. bolden i det åbne spil. Her skal jeg forbedre mig”. Godt at vide at der selv for de allerbedste er forbedringsmuligheder:)

Frederik Vater Sørensen var med i to rækker i weekenden. Det passer altid bedst for Frederik, så har han ifølge sig selv bedst muligt fokus. Og det havde Frederik. I søndagens Junior A single viste Frederik at han kan være med når det gælder. Frederik viste god styrke i puljen ved at besejre Noah Takeuchi, Roskilde (rating 2083) og senere i kvartfinalen Nicolai Dyg Jensen, Næstved. I semifinalen blev det svært, da han mødte den senere vinder Nick Tran, OB.

Theodor Rode stillede på forhånd op i hårde rækker til årets Ribe-stævne. Men Theodor tog udfordringerne op og leverede godt bordtennis. Han fik bl.a. en flot tredje plads i rækken U21 A, hvor han bl.a. slår Noah Ibrahim, Brøndby og Noah Takeuchi, Roskilde, på sin vej. Også i et ad hoc nyt makkerskab med Noah Ibrahim, Brøndby, formåede drengene at nå semifinalen i Junior A double. I semifinalen vandt parret 27-25 i et af sættene – episk:)

William Warming er tilbage i Virum efter et år på efterskole i det Nordjyske. Han var skarp og leverede bl.a. en 5. plads i Junior B og en flot 3. plads i Junior A double. Godt at se William tilbage!

Kevin Zhou markerede sig også godt igennem weekenden. Traditionen tro deltog Kevin i alle mulige rækker. Dvs. seks rækker på to dage! Kevin sluttede weekenden søndag eftermiddag med en 1/8 finale i Junior A. Kun en Kevin kan formå at holde kadencen i så lang tid:). Kevin fik også en 3. plads i Drenge A double sammen med Brøndby’s Andreas Kongsdal.

Emil Hasselbalch havde også en god weekend i Ribe. I Drenge A single nåede Emil semifinalen efter at vinde puljen og besejre doublemakkeren Malik Severinsen i kvartfinalen. Emil tabte til Andreas Kongsdal, Brøndby i semifinalen. I Drenge A double vandt Emil og Malik doublerækken efter tre gode, men hårde kampen mod henholdsvis Jonathan Blom/Gustav Højslet i kvartfinalen, mod Kevin Zhou/Andreas Kongsdal i semifinalen, samt mod Markus Jakobsen/Marcus Jensen i finalen. Her var drengene nede 0-2, men fik den vendt til 3-2!   

Linus Thomsen er på trods af sin korte tid i bordtennis, godt på vej til at håndtere de mange spændingsmomenter til stævnerne. Linus vandt Yngre Drenge D og nåede kvartfinalen i Yngre Drenge C. Med de resultater må Linus nok vinke farvel til D-rækken i fremtiden og indstille sig på at Yngre Drenge C er det nye normale. Sådan er det med rating-udviklingen:)

Liam Zhou er med en stigende deltagelse til stævnerne, ved at gå i sin storebror Kevins fodspor. Liam havde en fest både uden for bordene og ved bordene. Det er dejligt at se hvordan drengene på tværs af klubber løber rundt og hygger sig, når de ikke spiller. Liam vandt Puslinge D og som billedet længere nede viser, vandt en kæmpe pokal:)

Theodor Rode, U21 A, bronze

Emil/Malik Drenge A double, guld

Linus, Yngre Drenge D, guld

Liam, Puslinge D, guld