Youth Masters 2022 – hvilken weekend!

Morten Hasselbalch Ukategoriseret Skriv en kommentar

To dage med masser af spændende og velspillende kampe er over. BordtennisDanmark og Hillerød Bordtennisklub leverede et rigtig godt tilrettelagt stævne med komfortable rammer i Royal Stage i Hillerød. Virum var vel repræsenteret med David L. Heinig i Herrejunior, Emma Vendelbo i Dame Junior, samt Theodor Rode, Kevin Zhou og Emil Hasselbalch i Drenge, og ikke mindst Lilje Stenberg i Pigerækken. Emma, som var seedet 10, var yderst velspillende og overraskede nok en del med en helt fortjent 3. plads. Stort tillykke med medaljen til Emma.

Emma (3. plads)

I drengerækken var der også metal til Virum. En meget stabil og velspillende Theodor Rode tabte kun én kamp over hele weekenden. Imponerende stabilt, og det rakte da også til en flot 2. plads efter den 1. seedet Lasse Fly fra Viby BTK. Kevin Zhou leverede med en fighterindsats en flot 3. plads. Det hjalp Kevin godt at han i sin sidste kamp vandt 3-1 over klub- og træningskammeraten Emil Hasselbalch, og dermed med få sæt over Jonathan Blom netop sikrede sig 3. pladsen. 1. års yngre drenge spilleren Emil Hasselbalch var ‘i de store drenges fine selskab’ og spillede med om de seks første pladser om søndagen. Emil havde rigtig mange gode kampe og endte på stævnets hæderlige 6. plads.

Theodor (2. plads) og Kevin (3. plads)

Også Virum Lilje Stenberg deltog i Youth Master i pigerækken. Lijle bliver nr. 8. Lilje er kun puslingespiller, så hun har mange år endnu. 

Tak de alle Virums fantastiske trænere og coaches som støttede spillerne weekenden igennem