Reportage fra årets juleturnering

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar


Tirsdag den 14. december samledes 20 spillere fra klubbens ungdomsafdelingen til et af årets højdepunkter – nemlig jule doubleturneringen i kælderen i Virum Hallen.

Alle mødte op med alternative bats (bøger, grydelåg, pander, badmintonketcthere m.m.), som alle blev godkendt af turneringens officials.

Herefter blev der dannet par, og spillet i indledende puljer inden semifinale og finale blev afviklet i henhold til de berømte juleregler, hvor der blev sørget for at spillere, som havde en lidt for god teknik eller bat, fik sidstenævnte udskriftet med et udvalg af  rekvisitter medbragt af turneringsledelsen.

Efter den afsluttende finale var det tid til proviantering, som bestod at den traditionelle kombination af æbleskiver og rød saftevand i et af hallens mødelokaler.

Med energidepoterne godt fyldt op, blev den årlige bankoturnering afviklet med uddeling af store og flotte præmier samt diverse sidegevinster.

Desværre måtte ungdomsudvalget endnu engang trække hovedpræmien med et 14 dages ophold på Mauritius ved ”fuld plade” tilbage grundet den global COVID-19 pandemi, men den komme måske i spil til næste år. 😊

Fra klubbens side skal der lyde en stor TAK til vores præmiesponsorer – Butterfly og Gentofte Kino for de flotte præmier..

Afslutningsvis vil vi også gerne ønske alle spillere og forældre en glædelig jul og et godt nytår.

De bedste julehilsner

Ungdomsudvalget.