Nedlukningen forlænges desværre

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kære alle

Det blev heller ikke i denne omgang vi igen kunne komme i gang med åbningen af bordtennislokalerne. Desværre….

Men vi er i bestyrelsen fuldt og fast besluttet på, at det skal være en fest at komme tilbage.

Derfor er vi i gang med at planlægge årets sommerferie-træningslejr for ungdomsspillere. Der udsendes snarest information/indbydelse. Vi har også december måneds juleturnering klar til vi igen kan mødes, og alle trænerne er klar i startblokkene til når vi igen kan slå dørene op.

Vi håber nu på, at det bliver senest den 6. april (lige efter Påske), så hold battet varmt og vask bordtennistøjet. Vi skal kun holde ud i få uger endnu.

Til gengæld lover vi at fortsætte helt frem til sommerferien samt forsøge også at holde lidt åbent for træning igennem hele sommerferien (formmiddag og tidlig eftermiddag). Det sidste gælder for både ungdom, seniorer og motionister.

I forhold til Kontingent, så håber vi så inderligt, at I vil støtte klubben ved at betale det fulde kontingent. Det betyder, at dét I ikke har fået i januar, februar og marts, det får I ved at der vil være træning helt frem til sommerferien samt hen over sommeren.

/bestyrelsen