Status på holdturneringen – Ungdom

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Desværre har COVID-19 pandemien og de tilhørende nationale restriktioner gjort, at både bat og bolde for en tid igen er gemt væk, mens vi alle venter på at komme i gang igen.

Tidligere på sæsonen kunne vi glæde os over, at holdturneringen var kommet godt i gang, men også det ligger stille og forventes tidligst genoptaget primo februar for både senior og ungdom.

Nedenfor er en kort opsummering og status på indsatsen fra vores ungdomshold i henholdsvis den regionale og landsdækkende turnering.

I den regionale turnering har vi tilmeldt fem (5) hold i år med henholdsvis tre og to hold i Ungdom over 12 år og Ungdom under 12 år.

I ungdom over 12 år, A-rækken stiller vi med et stærkt 1. hold (VIRUM 1) bestående af William Warming, Lucas Xiao, Frederik V. Sørensen og Jens Kalmberg. Drengene fører suværent rækken med 10 point og en kampscore på 46-4 efter 5 matcher. Frederik fører toplisten med 15 sejre i 15 kampe og med Lucas på en flot 2. plads med 14 sejre i 15 kampe.

VIRUM 2 i Ungdom over 12 år, B-rækken, som består af Christian Broch, Mikkel Konieczny, Kevin Minrui Zhou og Sebastian Overgaard har ikke fået den bedste start i turneringen, men der er leveret flot spil fra alle spillere med knebne nederlag i en række matcher. Så selvom placering i rækken lige nu er en 6. plads, er der gode muligheder for at komme stærkt tilbage i foråret og spille med om en medalje i rækken.

Sidste hold VIRUM 3 i Ungdom over 12 år, C-rækken spiller Viktor Rando, Gustav R. Hansen, Kasper Borg og Mads Dejgaard. De fleste spillede Ungdom under 12 år sidste sæson, så det har været en stor mundfuld at rykke op i år. Placeringen er lige nu en 7. plads i rækken med to uafgjorte og tre tabte matcher, men også her synes der muligheder for et stærkt comeback, når turneringen genoptages. Viktor Rando forsætter sin flotte udvikling og er med fremme på en flot fjerde plads på toplisten med 12 sejre i 15 kampe. Fra trænerteamet forlyder det, at der trænes hårdt i dagligdagen – så det er med at forsætte den gode udvikling i 2021, så skal resultaterne nok komme…

I Ungdom under 12 år, A-rækken (se udvalgt billede) har vi et stærkt VIRUM 1 hold bestående af Emil Hasselbalch, Mads Hyldager, Felix Eriksen og Oscar Alsted. Holdet har vist skræmmende styrke og har maksimum point (12) efter 6 matcher og en kampscore på 56-4. Dette er også afspejlet på toplisten, hvor Emil og Mads deler 1. pladsen på toplisten med 15 sejre i 15 kampe. Alle fire spillere er med hver gang. Det giver et godt sammenhold og stemning på holdet. Et stærkt hold med stort potentiale…

Sidste hold i den regionale turnering er VIRUM2 i Ungdom under 12 år, B-rækken, hvor Sejr Just Søndergaard, August Ravnbak, Simon Torpe, Louis Wisse og Tilo Fuglsang-Hoe repræsenterer klubben. De har gjort det rigtigt flot og ligger på flot 1. plads i rækken med 10 point efter 5 matcher. Alle har bidraget flot til holdets placering, hvor særligt sidste match mod rækkens nr. 2 – Brøndby blev en gyser med en 6-4 til drengene. Det bliver spændende at følge holdet i 2. halvdel af turneringen.

I Drenge- og Junior ligaen (nationale turnering) fører Virum suverænt Drengeligaen med 5 sejre i 5 matcher. Alle fire spillere (David Heinig, Thedore Rode von Essen, Kasper Møller og Emma Vendelbo) ligger i top-10 på toplisten. I Juniorligaen indtager vi rækkens 2. plads med 5 ud af 6 sejre lige efter Hillerød, som kun vandt knebent 8-6 i det indbyrdes opgør. Holdet, som består af Willam Rasmussen, Jonas Davidsen, Sofus Andersen og Anton Dong, er klar til revanche og sikkert også afgørelsen om rækkens 1. plads i sidste runde mod Hillerød i maj 2021.

Afslutningsvis kan det konstateres, at klubben forsætter med at have talentfulde spillere, som er klar til at repræsentere klubben flot i de yngste rækker. Stor cadeau til klubbens trænerteams, som gør en stor indsats i hverdagen, og til spillerne for deres fokus i træningen. Der er her, at fundamentet bliver skabt for de flotte resultater, som vi har set i turneringen.

Vi afventer alle en udmelding fra BDTKs turneringsudvalg om, hvornår turneringen genstartes. Lige så snart at vi modtager nyt fra udvalget, bliver det kommunikeret videre til de respektive holdledere og spillere.

Godt NYTÅR til alle

/John, ungdomsudvalget