Belægninger til Indien kampagne

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Hvad skal der ske med dine gamle belægninger?

Nu hvor bordtennisboldene igen flyver over nettet og vi er kommet godt i gang med træningen i Virumhallen, tænker mange måske, at det også er tid til at få nye belægninger til battet, så slagene bliver endnu bedre… 😊

Men hvad skal der ske med de gamle belægninger? Mange ender i skraldespanden, men det er ikke alle, der har mulighed for at skifte belægninger flere gange på en sæson.

I løbet af sommeren er en af vores ungdomsspillere, Frederik V. Sørensen kommet i kontakt med en spiller i Indien, som fortæller, at han og hans bordtennisvenner spiller med belægninger, som er 3 – 4 år gamle og ikke har råd til nye.

I respekt for ikke alle bordtennisspillere har de samme muligheder for at udøve deres sport, vil klubben gerne støtte et initiativ, hvor vi indsamler gamle belægninger og sender dem til klubben – PDTTA – Puri, Orissa i Indien.

Du kan aflevere dine belægninger i en kasse i klubværelset i kælderen frem til onsdag d. 30. september.

Herefter vil klubben sørge for at de indsamlede belægninger bliver sendt til Indien til glæde og gavn for spillere, som ikke har de samme økonomiske midler og muligheder, som vi har her i Danmark.

Vi håber, at der er rigtig mange medlemmer, som vil støtte om initiativet.

/ Bestyrelsen