Klubmesterskab for ungdom 2020

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Søndag d. 28. juni mødtes knap 40 ungdomsspillere i Virumhallen for at afgøre, hvem der kan kalde sig klubmester i det kommende år. 
 
I D rækken dystede spillere med op til 950 i rating, så der var mange nye spillere i rækken. Flere havde ikke engang prøvet et pointstævne endnu, og normalt er der en del forældre, som hjælper til hos de mindste, men da forældrene ikke måtte være i hallen pga. Corona reglerne, tog børnene selv over og styrede kampene igennem på bedste vis. Seier Just Søndergaard vandt rækken og August Ravnbak tog andenpladsen. I B-slutspillet i vandt Nicholai H. Petersen over Tomás Navarro. 
 
C rækken gik til 1149 i rating og her var der kun 5 spillere, som kender hinanden rigtig godt fra træning og kampe. Her endte 2 spillere med lige mange point, men Kevin Minrui Zhou havde klaret sig bedst i det individuelle opgør, så han tog førstepladsen foran Christian Broch.
 
B rækken var også ret smal med 6 spillere, der til gengæld gav hinanden virkelig god modstand. Finalen endte med opgør mellem Frederik V. Sørensen og Emma Vendelbo Clement. De to havde også spillet mod hinanden i indledende pulje, hvor Emma tog sejren hjem, men i finalen slog Frederik til og tog førstepladsen.
 
A rækken er for spillere over 1550 og her kæmpes om klubbens vandrepokal. Jonas Davidsen og Christopher Normann udkæmpede en meget tæt 5 sætter i finalen, men det endte med at Jonas tog sidste sæt og dermed får lov at have pokalen det næste år. I B slutspillet vandt Theo Dyekjær over Anton Dong.
 
Klubmesterskabet sluttede med fællesspisning. Under spisningen blev der uddelt medaljer og toplistepræmier for holdturneringen. I A rækken under 12 år tog Virum 1 sølv og Virum 2 tog bronze. Theodor Rode van Essen tog førstepladsen på toplisten i suveræn stil – 30 kampe ud af 30 mulige. I B rækken tog Viktor Rando en flot andenplads på toplisten. I Å rækken over 12 år tog Virum 1 en meget flot guldmedalje og William Rasmussen vandt toplisten med 30 ud af 30 kampe. Se mere her
 
Til sidst blev året specialpriser uddelt. 
 
Årets Kammerat: William Rasmussen, som altid støtter op om andre spillere, både store og små fra alle hold i træning og kamp. De øvrige nominerede var Felix Stahl, Oscar Alsted, Emma Vendelbo og Emil Russell.
 
Årets overraskelse: Emil Hasselbalch, som er startet i år, men har allerede en stribe gode stævneresultater bag sig og rykket helt frem som nr. 4 i sin årgang (2010) på ranglisten. De øvrige nominerede var Theodor Rode van Essen og Lilje Steenberg.
 
Årets spiller: Jonas Davidsen, som har ydet en ekstra stor indsats i den forgangne sæson og har udviklet sig utrolig meget, siden han kom til klubben. Jonas har lavet flere flotte resultater i år, især skal hans sejr i Junior Elite i Ribe bemærkes. Den anden nominerede var David Lund Heinig.
 
Ungdomsudvalget siger tak for et godt mesterskab og for en god, men meget usædvanlig sæson. Vi glæder os til at se alle igen til august, hvor en ny og forhåbentlig mere normal sæson starter.
 
/Ungdomsudvalget, Henriette