Valeria Hachard er ny træner i VSBTK

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Valeria Hachard er ny træner i VSBTK

Valeria (tidligere Petrova) er 24 år og oprindeligt fra Estland, og er netop blevet gift med den franske bordtennisspiller Antoine Hachard. Sammen har de bosat sig i Vangede. Der er i klubbens bestyrelse enighed om, at man har gjort et scoop.

”Klubben har længe været på udkig efter en træner der kan lægge en del timer i klubben, så vi på den måde får en bedre struktur omkring vores setup samt en mere kontinuerlig træning af vores ungdomsspillere. Det mener jeg vi har fundet i Valeria” udtaler formand Henrik Vendelbo.

Valeria der hidtil i sin trænerkarriere har været i Roskilde Bordtennis udtrykker selv en glæde over de nye udfordringer:

“Jeg glæder mig meget til opstarten i klubben og er allerede med på klubbens træningslejr i uge 27. Her kan jeg få et godt indblik i de forskellige niveauer på spillerne, der er i klubben. I forvejen kender jeg de bedste ungdomsspillere fra diverse turneringer rundt i landet” smiler Valeria.

Valeria Hachard har selv spillet på landsholdet for Estland, og har fået sporten ind fra barns ben, da faren var bordtennistræner. Hun spiller indtil videre selv kampe i Danmark for Greve Bordtennisklub i dameligaen og en gang i mellem i den franske 2. division.