Status på træning og holdturnering (opdateret)

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kære alle

Vi håber at alle vores medlemmer og deres familier og venner er ved godt mod i denne svære tid.

Mht. status på træning:

Virumhallen er som minimum lukket til og med søndag den 10. maj. Skulle der efterfølgende blive åbnet op for træning i foreningerne i Danmark igen (med nye retningslinjer for hvad der er god adfærd i en Corona tid) så melder vi noget ud på både hjemmesiden og facebook samt via HoldSport.

Mht. status på holdkampe:

Der er ikke flere holdkampe i denne sæson. Bordtennis Danmark har således truffet beslutning om at annullere de resterende kampe i alle turneringer og gøre den nuværende stilling til slutstilling for sæsonen 2019/2020. Alle rækker er hermed færdigspillet.

Ligeledes er ungdoms DM udskudt til foreløbig august/september.

Læs mere hos Bordtennis Danmark her

Læs mere hos ØBTU her