Elite ungdom i spil

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Swedish Junior og Cadet Open

I næste uge tager tre af Virums stærkeste ungdomsspillere afsted til Swedish Junior og Cadet Open. Det drejer sig om David (L. Heinig), Sofus og Theo. Det er et stærkt besat internationalt stævne, så det skal nok blive en oplevelse. Stævnet kan følget her: https://www.ittf.com/tournament/5190/swedish-junior-cadet-open-ittf-junior-circuit/

Stævnet følges op af Safir Stævnet samme sted, hvor alle tre også deltager.

Top12

Alle tre ungdomsspillere (samt Emma) deltog også i Top12 i slutningen af Januar, hvor det ikke blev til medaljer denne gang, men David og Theo endte lige uden for medaljerne på en 4. plads i hhv Junior og Drenge. Emma blev nr 7 i Pigerækken, mens Sofus blev nr 10 i drengerækken.

Der var flere gode kampe i løbet af weekenden, bl.a. slog David den senere vinder og lå nr 1 efter første dag, og Sofus slog den senere nr 3.

Växjö GP

Og i lørdags tog Normann og Theo turen til Växjö i Sverige for at deltage i et af de stærke svenske GP stævner. Begge gik videre fra puljen i U17. Normann kæmpedes sig i øvrigt flot videre fra gruppespillet efter at have tabt første kamp og være nede 0-2 i anden kamp. I knock-out-fasen spillede Theo stærkt og endte med at løbe med den endelig sejr efter bl.a. at have slået den 1. seedede og bedste 03’er i Sverige.

I U20 rækken nåede Theo kvartfinalen.

Resultater findes her: http://resultat.ondata.se/000699/

/Tue