40 nye 60+ medlemmer

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

40 nye 60+ medlemmer

Vi har i løbet af den sidste måneds tid fået ca. 40 nye medlemmer i klubben, og de har øget gennemsnitsalderen en hel del. Der er nemlig tale om et nyt tilbud til folk over 60 år i samarbejde med FIL, Ældresagen og BAT 60+, som har fået stor tilslutning. Så stor er tilslutningen, at vi efter en måneds prøveperiode har besluttet at udvide spilletiden fra en til to gange om ugen. Der er således bordtennis 60+ hver tirsdag og torsdag kl. 9-11 i Virumhallen (kælderen).

Der er omtrent lige mange kvinder og mænd. Nogle har spillet bordtennis i deres yngre dage i skole, fritidsklub eller lignende, og andre er kommet helt uden forhåndskendskab til spillet. Men alle hygger og morer sig, samtidig med at de får god og nænsom træning for krop, kredsløb og hjerne.

Bordtennis 60+ er en kampagne, som har kørt i et par år over hele landet. Undersøgelser har vist at bordtennis er en god aktivitet for ældre, da det hæmmer demens, Alzheimers, aldersdiabetes og fedme.

/Niels Nondal

(på billedet ses Niels Ramberg instruerer nogle af deltagerne)