VIRUMS NYE BOMBER og EUROPAMESTEREN VISTE VEJEN

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

VIRUMS NYE BOMBER og EUROPAMESTEREN VISTE VEJEN

Hvad hverken Jannik, doktor Christensen eller Hauth kunne præstere, klarede Christian Wieth i 2.divisionsmatchen imod Amager, da han rundbarberede den kvindelige Virum-dræber Izabell Nørlem. Efter at have været nede med 1-2 , men med god støtte fra sine holdkammarater smed bomberen al forsigtighed over styr og fik udlignet til 2-2, og kom foran 8-3 i 5.sæt, inden han fik tyggegummiarm og blev hentet. Det lykkedes ham at få sendt tyggegummiarmen retur til Izabell med to serveesser til 11-9.

Amager har mange gode spillere, men havde alligevel købt forstærkning i Sverige. Men den unge, veltrænede udlænding var ikke forberedt på at møde en lidt småfed,kluntet spiller, der kunne have været hans bedstefar, men som har besejret många,mångasvenska igennem tiderne. Det er som om,at det där med skruv interigtigt er trängt in i skallen på de der svenskere. Efter 0-2 troede den seje svensker og hans smukke medbragte veninde stadig på sejren, da han nappede 3.sæt. Han fik ganske mange ballonbolde retur. Men den går jo ikke imod bedstefar med slag i. Og i 4.sæt blev der igen skruet op for skruet , og den sympatiske, men hjælpeløse svensker måtte sit første nederlag i denne sæson. Efter kampen fortalte jeg ham om mine mange gode kampe i 60erne imod Alser,Kjell Johansson og Stellan Bengtsson. Det fik han det ikke bedre af. Sjovt nok.

Niels Ramberg