VSBTK – ROSKILDE (DM semi)

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Roskilde vandt som storfavoritter forventet den 1. semifinale, der blev afviklet i Virum i går. men ikke helt uden kamp.

Mikkel Hindersson startede ud med at besejre Allan Bentsen 3-2 i en yderst seværdigkamp. På nabobordet måtte Christian Kongsgaard se sig besejret i 3 tætte sæt af Michael Maze. Stillingen var nu 1-1.

Herefter spillede den nykårede juniordanmarksmester Mikkel Emborg en flot kamp mod ungarske Lakatos. Mikkel havde således sætbolde i 3. sæt ved stillingen 1-1 i sæt efter imponerende modigt spil. Henrik Vendelbo var af taktiske årsager rykket op i 1. parkryds og kunne her ikke stille noget op i mod kinesiske Zhai. Stillingen var nu 1-3.

Efter pausen lukkede Roskildet festen med sejre til Zhai og Bentsen over hhv. Mikkel og Vendelbo.

Der er returkamp i Roskilde fredag den 10. maj.

To af danmarks mest traditionsrige og vindende bordtennisklubber VSBTK og Roskilde tørner sammen i semifinalen om dette års danske holdmesterskab.

Første semifinale afvikles onsdag den 8. maj kl. 19.30 i Virumhallen. Anden semifinale spilles i Roskilde den 10. maj.

Roskilde der er forsvarende danmarksmestre har vundet DM de seneste 6 år og 9 gange i alt. Roskilde stiller med et stærkt hold bestående af danske og udenlandske spillere alle med international erfaring.

Roskilde’s trup:

Yujia Zhai, Kina (24 år)

Tamas Lakatos, Ungarn (23 år)

Michael Maze, DK (37 år)

Allan Bentsen, DK (50 år)

Claus Schou Nielsen, DK (22 år)

VSBTK har vundet DM for herrehold 18 gange hvilket er rekord indenfor dansk bordtennis. VSBTK stiller med en god blanding af rutine og ungdom. Vi er stolte og fyldt med taknemmelighed over at vi endnu engang formår udelukkende at stille med lokale danske spillere med stort VSBTK ❤️

VSBTK’s trup:

Mikkel Hindersson, DK (29 år)

Christian Kongsgaard, DK (35 år)

Henrik Vendelbo, DK (49 år)

Mikkel Emborg, DK (17 år)

Theo Dyekjær, DK (16 år)

VEL MØDT I VIRUMHALLEN PÅ ONSDAG KL. 19.30 !

Mikkel Hindersson
Christian Larsen
Mikkel Emborg
Theo Dyekjær
Henrik Vendelbo