Lolland-Falster Open

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Flot præmiehøst i Nykøbing Falster af drengene i vores ungdomsafdeling

Tidligt lørdag morgen drog seks af vores ungdomsspillere sydpå for at deltage i Dansk FI Lolland-Falster Open 2019 ratingturnering, hvor spillerne var inddelt efter rating niveau og ikke årgange, som jo er mest normalt i de stævner, som afvikles i løbet af sæsonen.

Her var altså en god mulighed for at møde unge og ældre bordtennisspillere på samme niveau.

Velankommet og efter en god opvarmning var alle klar til at vise, hvad dagens kampform kunne bringe.

I Åben 6 rækken, som var for spillere med rating under 1000, viste Christian Broch storspil fra første kamp og vandt alle sine 4 puljekampe og dermed klart videre til A-slutspillet. Her var Lars Nexø fra AIF (Albertslund) klar til at tage kampen op, men Christian forsatte det gode spil, og gik videre til finalen med 11/4 i 5. sæt over Lars.

I finalen ventede Lars Bo Hansen fra Sorø, som havde revanche til gode fra deres møde i puljen tidligere på dagen. Christian havde dog game-planen klar og vandt fortjent finalen i en tæt 4-sæts kamp med cifrene (14/12, 9/11, 11/3, 15/13).

I rækken op til 1200 var Theodor Rode von Essen og Jens Kalmberg tilmeldt. Her viste Theodor også, at det ikke betød noget at stå tidligt op for at komme til stævne. Han vandt alle sine kampe i puljen og dermed klar til A-slutspillet. Jens viste også godt spil i puljen, men bordtennisguderne var ikke helt på hans side med flere marginale afgørelser, så det blev en tur i B-slutspillet.

I A-slutspillet mødte Theodor, Tobias Nielsen fra Ejby, som også havde det gode spil med til Lolland. Theodor holdt hovedet koldt og hævede sit spil op på et endnu højere niveau, hvilket resulterede i en flot finale plads med cifrene 6/11, 11/9, 11/8, 11/9. I finalen mødte han Magnus Jensen fra Sorø, som trak sig sejrrigt ud af kampen med cifrene 11/8, 12/10, 11/9. Så flot 2. plads til Theodor, som er klar til at tage et skridt op på medaljeskamlen i fremtidige stævner.

I B-slutspillet vendte Jens skuffelsen fra puljekampene til at vise flot spil i både semi- og finalen. Her vandt Jens fortjent sidstnævnte over Emil Nielsen fra B77 med cifrene 13/11, 8/11, 11/3, 9/11, 11/1.

I rækken op til 1400 viste Lucas Xiao og Frederik Vater Sørensen flot den røde Virum trøje frem. De var begge helt suveræne i rækken og mødtes i dagens bedste kamp, hvor der blev vist bordtennis på så højt plan, at folk begyndte at samles om bordet for at se de flotte dueller. Efter 5 tætte sæt trak Lucas sig sejrerigtud af opgøret med cifrene 9/11, 8/11, 11/8, 11/8, 16/14. En flot 1. og 2. plads til begge drengene.

Afslutningsvis var Casper Nortoft tilmeldt rækken op til 1600. Lige hjemkommet fra ferie i New York og med rækkens laveste rating på 1413 var Casper klar til at tage udfordringen op. Selv med lidt jetlag i kroppen viste Casper fra første bold, at han var klar og vandt alle sine kampe i puljen. I A-slutspillets kvartfinale mod Henrik Sørensen fra Rødvig var modstanden dog for stor. Casper måtte acceptere overmagten og tabte 8/11, 11/7, 11/8, 11/9. Dette tog dog ikke det gode humør fra Casper, som modtog mange positive bemærkninger fra de øvrige Virum drenge over hans indkøbte Apple Watch, som han havde hjembragt fra turen til New York 😉

Endnu engang viste vores ungdomsspillere flot spil og sammenhold med støtte og opmuntrende tips fra sidelinjen på tværs af spillerniveau og alder. Noget som blev lagt mærke til af de øvrige klubber, som deltog i stævnet. STORT TILLYKKE TIL DRENGENE MED DERES FLOTTE PLACERINGER OG PRÆMIER.