Flotte præstationer i årets ØBTU holdturnering

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Endnu engang har vores ungdomshold vist flotte præstationer i årets ØBTU holdturnering.

En række af vores bedste ungdomsspillere har forsvaret klubbens farver hele året og vi deltog i år med følgende hold:• Ungdom under 12 år – B rækken (Virume 1)• Ungdom under 12 år – C rækken (Virum 2 og Virum 3)• Ungdom over 12 år – A rækken (Virum 1)• Ungdom over 12 år – B rækken (Virum 2 og Virum 3)

Endvidere deltog vi også med et hold i henholdsvis Junior og Drenge divisionen. Disse rækker er endu ikke afsluttet, så vi venter med en update på præstationerne til senere på sæsonen.

Nedenfor er en kort opsummering af de enkelte holds præstationer.

Ungdom udner 12 år – B rækken• Christian Brock • Jack Yin• Axel Villerup• Mikkel Konieczny

Drengene har vist flot spil hele sæsonen og blev en flot nr. 1 i rækken efter en spændende sidste runde i Valby hallen. Her skulle holdet møde Amager 4 og Amager 3 i de sidste to kampe.

Amager 4 blev klaret i flot stil med 9-1 og dermed skulle rækken afgøres i sidste kamp mod Amager 3.  Et hold, som havde gode spillere klar til at tage kampen, og som vi kun havde slået 6-4 tidligere på sæsonen. 

En sejr ville sikre 1. pladsen over Roskilde 1, som var et enkelt point efter drengene inden sidste kamp.

Christian og Jack spillede de første 2 singler, men der stod 0 – 2 på tavlen efter disse kampe, så var sejren allerede på vej væk? Heldigvis kom drengene godt igen og de stod 3-3 inden doublen. Denne tabte Jack og Axel og så var der pres på igen. Endnu engang viste holdet, at de var klar, når det gjaldte og Jack og Mikkel hentede fortjente 3-0 sejre hjem i deres sidste singler.

Beregninger på sidelinjen viste, at vi kunne nøjes med uafgjort, hvorfor sidste match ikke betød noget. Drengene vandt fortjent rækken og guldmedaljerne med en margin på +6 i kampe i forhold Roskilde 1, som også sluttede med 20 af 24 mulige point i rækken.

Endvidere sluttede Jack som nr. 1 på toplisten med 28 sejre i 30 kampe..

Ungdom under 12 år – C-rækken 

I denne række stillede vi med to hold:

VIRUM 2:• Gustav Ravnholt Hansen• Sebastian Overgaard• Minrun Kevin Zhou• Bastian Vestergaard

VIRUM 3:• Mads Hyldager• Ditlev Olsen• Jakob Englund Nielsen• Julius Emil Kankelborg

I denne række kæmpede begge hold godt og der var mange tætte kampe. 

I sidste runde, som blev afholdt i Virum hallen, var hjemmebanen en fordel for Virum 3. som med 2 klare sejre over henholdsvis Team Egedal 1 (7-3) og Nykøbing Falster Bordtennis Klub (NFBTK) 1 (8-2) endte på en flot 3. plads og dermed sikrede bronzemedaljerne til klubben.

Virum 2 manglede kun 2 holdsejre for at nå medaljeskamlen, men viste flot spil i hele sæsonen og nåede en 5. plads. Det lover godt for den kommende sæson.

Mads Hyldager fik en fortjent 2. plads på toplisten med 26 sejre ud af 30 mulige i rækken. 

Ungdom over 12 år – A-rækken• Casper Nortoft• Frederik Vater Sørensen• Jens Kalmberg

Med et nyt setup af spillere til A-rækken var det spændende at se, hvorvidt Virum kunne gøre sig gældende i en meget stærkt besat række med nogle af de bedste spillere fra klubber såsom Roskilde, Helsingør og København.

I hele sæsonen viste drengene flot spil og god holdånd og var til sidste runde stadigvæk i spil til en top-3 placering i rækken. Her skulle de bl.a. møde København i en direkte duel om 3. pladsen. København kom i stærkest opstilling med bla. Lukas Kitaj og Ruben Kristensen. 

Desværre var modstanden for stærk og vi tabte 7-3 med knebne nederlag i 3 fem-sæts kampe, hvorfor vi havnede lige udenfor medaljeskamlen i år. Drengene har dog vist, at de sagtens kan være med på dette niveau, og vi tror derfor på medaljer i den nye sæson.

Casper og Frederik blev henholdsvis nummer 5 og 6 på toplisten ud af 34 spillere i rækken. Imponerende.

Ungdom over 12 år – B-rækken 

I denne række stillede vi med to hold:

VIRUM 2:• Oskar Bak Jannings• Lucas Xiau• Carl Toft

VIRUM 3:• Emma Vendelbo• Teodor Mac Aulay• Theodor Rode Van Essen

I løbet af sæsonen var vi desværre nødt til at trække Virum 2 grundet bl.a. skader, så de nåede desværre ikke rigtigt at komme igang.

Virum 3 var kommet i en stærk gruppe, men viste gennem hele sæsonen flot spil og lod ikke modstanden fra de øvrige hold slå troen på egen evner ud. Med stærkt spil nåede holdet 4 flotte sejre og en absolut godkendt 5. plads i rækken.

Ingen tvivl om at spillerne har lært meget af årets turnering og alle har hævet deres niveau imponerende til den nye sæson.

Theodor sluttede med en flot 9. plads på toplisten i top-10 af flest vundne kampe i rækken – FLOT INDSATS.

/John