Ungdom over 12 år B på Bornholm

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Så sidder vi på Texas cafe i Rønne downtown efter 2 hårde kampe…

Den første kamp mod Brøndby trak tænder ud, vi tabte desværre 0-10. Resultatet er ikke helt retvisende da der var flere tætte kampe og 5-sættere der med lidt held var gået vores vej. Selv flere tabte kampe i 3-sættere var noget a la 9-11 eller 10-12. Øv, men Brøndby folkene var flinke (og noget ældre! ) og kiddoes tog det trods alt ok, omend de var lidt slukørede forståeligt nok.

Der var ikke megen pause inden den anden kamp mod Bornholm. Vi fik lige kastet en sandwich indenbords, så skulle vi i aktion igen. Bornholm havde især een spiller der virkeligt er god, som vi reelt ikke forstår kan spille i denne række. Alle fik dog taget sæt mod ham, men måtte alle overgive sig til sidst. Så 0-3 kan man sige. Til gengæld var deres sidste spiller under niveau og vi vandt alle en kamp der. 3-3, så at sige. Den sidste spiller fra Bornholm var også super god, reelt set bedre end alle os. Men vi fik ham presset og han tabte 2 kampe mod os. Så 5-4 til os…. Men, vi tabte doublen i en 5-sætter og kampen endte således 5-5.

Det er virkeligt godt gået af dem alle! Også selvom de meget gerne ville have spillet i en yngre række… Stemningen mellem dem er dog tiptop, så det bliver helt sikket et godt sammentømret hold.

Så nu spiser vi på Texas og spiller uno. ☺️

Vi når således ikke færgen før 18.30.

Bornholm out!

/Gunni

(på billedet fra venstre ses Teodor Mac Aula, Rode Von Essen og Emma Vendelbo Clement)