Klubtur til OB Bordtennis Open 7.-9. december 2018

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kom med til årets klubtur – hyg dig med dine klubkammerater, få nye bordtennisvenner fra andre klubber og spil en masse bordtennis.

OB-stævnet er et stævne, hvor alle kan være med – lige meget hvilket niveau man spiller på.

Vi håber at få så mange med som muligt – både spillere og forældre er velkomne, og spiller man ikke selv, er der mange at kigge og heppe på.

Praktisk info:

Bolig: Lille Grynborg Feriecenter, som er et ”bed and breakfast” hotel, hvor vi kan sove på sovesal, og hvor de serverer morgen- og aftensmad for os. På Lille Grynborg Feriecenter kan der også bookes enkelt- og dobbeltværelser. Klubben anbefaler dog at børnene vælger sovesalen, da det styrker sammenholdet og giver en masse god oplevelser. Pris: Sovesalen/175 kr. pr. nat, enkeltværelse /450 kr. pr. nat og dobbeltværelse/610 kr. pr. nat.

Transport: Afgang kl. 15.30 fra Virumhallen fredag den 7. december og hjem søndag efter stævnet. Vi antager, at tilstrækkeligt mange voksne (både spillere og forældre) vil med, så vi har biler nok til alle.

Mad: Udover morgen- og aftensmad på Lille Grynborg bestiller vi frokostbuffet i hallen

Pris: 750 kr. pr. person ved overnatning på sovesal. Betalingen opkræves via holdsport efter tilmeldingsfristen er udløbet.

Stævnetilmelding: Tilmelding til de enkelte rækker er spillerne selv ansvarlig for, og denne udgift er ikke med i ovenstående pris.

Tilmelding til klubturen: Skriv til Sarah på slundpedersen@yahoo.com eller 22 80 30 12 senest d. 12. november 2018. Her skal du oplyse om du ønsker at sove på sovesal eller ønsker eget værelse. Samtidig bedes du også oplyse om du har ekstraplads i bilen og hvor mange.

Vi ser frem til en hyggelig klubtur til Odense. De bedste hilsner
Ungdomsudvalget