Virum dominerede junior rækkerne ved Ama’r Open

Thomas Ismiris Stævne Skriv en kommentar

Virum dominerede junior rækkerne ved Ama’r Open

Efter de første ugers træning efter sommerferien var det tid for klubbens ungdomsspillere at prøve kræfter ved årets første stævne – Ama’r Open i sidste weekend.

Lørdag bød på kampe med deltagelse af William Rasmussen i Drenge B sammen med Kasper Møller, og William Warming ,der også deltog i Junior B med Casper Nortoft som fjerde Virum spiller i rækken.

I Drenge B dominerede drengene fuldstændig deres puljer og vandt alle deres kampe. Herefter var det tid til kvartfinalerne, hvor det gode spil forsatte. William W. viste styrke og fokus ved at vinde i 4 tætte sæt over Lukas Kitaj fra København BTK med 11/8, 10/12, 13/11, 12/10 og i semifinalerne var Virum repræsenteret med 3 ud af 4 finalister.

I et rent internt opgør mellem de 2 x William, viste William W.de bedste takter, og gik videre til finalen mod Jakob Petersen fra KVIK Næstved, som vandt rækken med 11/6, 11/5, 7/11 og 11/6.

I Junior B var drengene klar igen – og endnu engang havde vi alle tre spillere med i cup kampene efter flot spil i puljerne.

William W. mødte Casper I kvartfinalen, og fandt storspillet frem med en 3-0 sejr (11/8, 13/11, 11/8), her efter ventede Kasper i en ren Virum semifinale, hvor Kasper gik videre efter 5 tætte sæt 11/7, 7/11, 5/11, 11/8, 11/7.

I finalen mødte Kasper, Andreas Heller fra Helsingør, og det blev en finale, der gik helt til 5. sæt og endte med, at Andreas trak sig sejrrigt ud af matchen med 1/11, 12/10, 11/9 8/11, 11/8 efter en utrolig tæt match.

Det skal nævnes, Casper havde vist vejen ved at slå Andreas i puljekampene (3-2. 7/11, 11/8, 11/6, 8/11 og 14/12).

Søndag var det så tid til Junior C med deltagelse af Jens Kalmberg, Frederik Sørensen, Casper Nortoft og Oskar Jannings, som også deltog i Junior D.

Oskar var ikke helt varm i Junior D, som blev afviklet om formiddagen og kom desværre ikke videre fra puljekampene, selvom spillet havde været okay.

I Junior C med 22 tilmeldte var der flot bordtennis og spændende kampe i alle puljer. Niveauet var højt så tidligt på sæsonen, og Virum viste, at den fokuserede træning i kælderen i Virumhallen bar frugt.

Således gik både Jens, Frederik og Casper videre som suveræne vindere af deres puljer.

Casper og Frederik forsatte deres flotte spil i 1/8 finalerne med henholdsvis en 3-1 sejr (11/7, 9/11, 11/3, 11/9) over Mark Christensen, Roskilde og en klar 3-0 sejr (11/7, 11/9, 11/8) over Milius Parsholt fra Amager.

I kvartfinalen mødte Jens, Oliver Jensen fra Næstved, som havde næsten 100 point flere rating point. Jens lagde sit offensive spil op på et højere niveau kombineret med en god defensiv og trak en fortjent 3-1 sejr (11/8m 8/11, 11/8, 7/11) hjem

I de to andre kvartfinaler gik både Frederik og Casper videre efter tætte 5 sæts kampe mod henholdsvis Emil Langsig, Hvidovre og Noah Daod Spuur Mortensen, Brøndby.

Hermed stod Virum endnu engang med tre ud af fire spillere i semifinalerne. Jens løb tør for kræfter og måtte til sidst bøje sig for Casper, der gik i finalen efter 5 sæt (9/11, 7/11, 11/5, 11/4, 11/3).

Frederik var oppe imod Daniel Luong Søemosegaard fra Allerød, der havde vist højt niveau hele weekenden. Som altid blev det en tæt match mellem de to, hvor Frederik viste flot spil både offensivt og defensivt, hvilket bragte ham 3 matchbolde ved stillingen 10-7 i 3. sæt. Daniel fandt de sidste ressourcer og spektakulære slag frem, vendte matchen og gik i finalen med (3/11, 7/11, 12/10, 13/11, 11/9).

I finalen kæmpede Casper flot, men mødte nøjes med det næstøverste trin på sejrsskamlen efter et 3-1 nederlag (14/12, 8/11, 8/11, 8/11).

Efter finalen blev bordene samlet sammen i hallen på Løjtegårdsvej og vi kunne konstatere, at Virum har indledt året med skræmmende styrke i junior rækkerne, der lover godt for resten af sæsonen.

Afslutningsvis skal det nævnes at Villiam Varming viste som en rigtig bordtennis kammerat ved at være hele dagen i hallen om søndagen for at støtte og heppe på sine klubkammerater, selvom han ikke selv skulle spille. Det er virkeligt dejligt at se….. Tak for det.

Vi håber, at der er flere, som er klar til at vise Virum trøjer ved det næste stævne i weekenden 8. – 9. september, hvor Hvidovre Bordtennis afholder deres efterårsstævne.

/John