Theo Dyekjær vinder Top 12

David Hindersson Ukategoriseret Skriv en kommentar

I denne weekend afvikledes Ungdoms Top 12, hvor landets bedste ungdomsspillere mødes i en alle mod alle turnering. VSBTK havde 4 deltagere med og blandt flotte præstationer var det Theo Dyekjær, der stjal rampelyset.

Theo spillede en tæt på fejlfri turnering i drengerækken, og sluttede med scoren 11-0 i drenge rækken. I finalekampene blev det til 3-1 over både Anders Reutzer lørdag eftermiddag og 3-1 mod Christian Hold søndag eftermiddag. Særligt kampen lørdag var tæt på fejlfri.

Theo viser dermed endnu engang hvilken dygtig kampspiller han er, og det er spændende at se om weekendens sejr kan skabe motivation til at fortsætte det gode træningsforløb fra de sidste par måneder hvor Theo særligt har forbedret sin fysik.

I Yngre Drenge rækken deltog Sofus Andreasen, David Lund Heinig og Malte Poulsen.

Sofus vandt de indbyrdes kampe, og sluttede på tredjepladsen. Sofus han forbedret sit angrebsspil meget og han kan dominere kampene på en anden måde end for blot måneder tilbage.

David sluttede på 7-4 og blev dermed nummer 5. Her er det værd at nævne at David faktisk slog den for omtalte favorit fra Hillerød. Alt i alt en stabil og god turnering for David, der har et år tilbage i rækken.

Malte startede forfærdeligt i de første to kampe. Spændingsniveuaet var alt for højt og så er det ikke sjovt. Vi fik dog fundet spilleglæden igen og endte med en flot afslutning og 6-5 samlet. Vigtigst for Malte var det at han formåede at løsne op for spillet og have det sjovt igen efter en åbning der var præget af mere frygt end spilleglæde.

Samlet set et rigtig godt Top 12, og mens Theo længe har hørt til toppen er det særligt flot at se hvordan de tre yngre drenge spillere har rykket helt op blandt de bedste. Det kan de blandt andet fordi de har hinanden, og hvis de formår at udnytte det på positiv vis er der ingen hindring for endnu mere udvikling.