Årets første ungdomsklubtur – OB Grand Prix – endnu engang en succes

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

21 ungdomsspillere, et par trænere/coaches og en håndfuld forældre var i Odense i weekenden. Nedenfor følger et referat fra VSBTK’s ungdomsklubtur (red).

Årets første ungdomsklubtur – OB Grand Prix – endnu engang en succes

Fredag d. 1.december var der trængsel i forhallen i Virumhallen – 21 ungdomsspillere havde tilmeldt sig årets første klubtur til Odense Bordtennis Open 2017 (også kaldet Odense Grand Prix).

Turen var arrangeret af klubbens juniorudvalg med støtte fra trænere og medlemmer fra bestyrelsen, og humøret var højt, da bilerne blev fyldt, og turen gik mod det fynske.

Klubben havde valgt at overnatte i nogle store hytter i Bogense, som lå cirka 30 minutters kørsel fra Odense Idrætshal, hvor stævnet blev afholdt lørdag og søndag.

Lad det være sagt med det samme – Klubturen var igen i år en stor succes, de unge lærte hinanden endnu bedre at kende og udviste stort kammeratskab under stævnet med at støtte og hjælp til de spillere, som var i kamp.

Der blev hygget i hallen og hytterne om aftenen, hvor de voksne sørgede for, at der var mad og drikke til de sultne spillere.

Specielt klubbens sammenhold i hallen blev der lagt positivt mærke til fra flere andre klubber, som var lidt misundelige.

Dette kan man godt forstå, for vores spillere viste endnu engang klassen med flotte resultater i mange rækker.

Det vil være for vidt, at nævne alle præstationer her, da vores unge mennesker var med fremme i næsten alle rækker.

Her er dog et lille udpluk:

 • William Warming vandt Ungdom 21 C flot efter at have slået William Rasmussen i en ren Virum semifinale (ikke den eneste i stævnet) og med Lucas Duus og Casper Nortoft, der nåede helt til kvartfinalen i en stærk besat række.
 • Theo Dyekjær nåede helt til 1/8 finalen i Ungdom 21 Elite – flot efter at have vundet sin pulje suverænt.
 • Malte Poulsen kiggede sig ikke tilbage i Junior B og vandt rækken uden at tabe en kamp. Vi havde tre spillere i top-4, hvor Malte slog Sofus Andreasen i semifinalen, efter at han har slået Lucas Buch i ¼-finalen.
 • I Junior D viste Jens Kalmberg og Lucas Duus flot spil hele dagen og nåede helt frem til semifinalen, som desværre begge blev tabt efter hård fight.
 • I Drenge C blev Frederik V. Sørensen en flot nr. 2 efter at have slået Lucas Xiao i semifinalen og også slået en række stærke spillere bl.a. Daniel Søndergaard fra Allerød på vej til finalen. I denne række dominerede vi også med tre spillere i top-4. (Frederik, Lucas X. og Lucas Duus). Lucas Xiao slår bl.a. Carl Toft i kvartfinalen – så flotte præstationer i denne række.
 • Lucas Buch vandt suverænt Drenge B i en tæt finale med William Rasmussen, og hvor William Warming nåede en flot kvartfinale.
 • Theo Dykjær nåede til semifinalen i Drenge Elite, men tabte desværre i 5 sæt til Mathias Larsen fra Silkeborg (efter føring 2-1).
 • I Yngre Drenge D spillede Christian Broch rigtigt flot og nåede helt til semifinalen efter flot spil i puljekampene.
 • I Yngre Drenge C havde Emma Vendelbo valgt at tage kampen op med drengene, og hun viste, at piger også er gode til bordtennis. Emma nåede helt til kvartfinalen efter flot spil i sine kampe. I yngre pige A vandt Emma flot to kampe.
 • Sofus Andreasen vandt Yngre Drenge Elite efter en flot finale mod den lokale Asbjørn Poulsen, som blev vundet i 3 sæt. Inden da slog han David Heinig i en ren Virum semifinale, og vi havde endnu engang 3 spillere i Top-4 med Malte Poulsen, som desværre tabte i den anden semifinale. William Warmning nåede 1/8 delen og Kasper Møller vandt flot en kamp i puljen men gik ikke videre. Så stor og flot VSBTK repræsentation her.
 • De yngste kæmpede også flot i Puslinge C og D rækken, hvor både Christian Broch og Minruh Kevin Zhoe viste flot spil i deres kampe.
 • Flere af vores spillere prøvede også kræfter i seniorrækkerne, og her blev det til en flot kvartfinale til Theo Dykjær (og træner David) i en stærk besat Senior-1 række, ligesom Gustav Larsen nåede helt til semifinalen i Senior-2. I senior-3 vandt Christopher Normann i en ren Virum finale mod Malte Poulsen, og med William Warming helt fremme i kvartfinalen viser vores ungdomsspillere, at de er klar til at tage kampen op i senior rækkerne.

Afslutningsvis skal der lyde en stor tak til Sarah Lund Heinig fra juniorudvalget, som har været drivkræften bag årets klubtur, der igen i år var en succes både socialt og resultatmæssigt.

John Sørensen

 

Tak til hele juniorudvalget, trænere/coaches og øvrige forældre der hjalp til… (red)