Virum gjorde det flot til Ama’r Open

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret, Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

I weekenden (26. – 27. august) afholdte Amager Bordtennisklub deres årlige Ama’r Open stævne med flotte resultater af vores ungdom, som viste klubbens farver flot til stævnet.

I Yngre Drenge, B fik Kasper Møller en flot 2. plads i en stærk række, hvor der blev vist flot bordtennis i mange kampe.

I Drenge B nåede Sofus Andreasen også finalen og spillede lige op i de to første sæt med vinderen Joans Davidsen fra Hvidovre. Flot 2. plads til Sofus… Vi havde også Malte Poulsen og William Rasmussen med i rækken, som begge spillede nåede kvartfinalene og Malte og Sofus spillede en ren Virum-semifinale – flotte præstationer.

I Drenge D vandt Frederik V. Sørensen en flot 3. plads efter at have gjort rent bord i sine puljekampe og en supertæt semifinale, som desværre blev tabt med 13-15 i 5. sæt mod Millius Palsholt, Amager, som senere vandt rækken.

 

Frederik og William på podiet med pokaler

I Junior B fik både Malte og Sofus en flot 3. og 4. plads – så flot weekend af de to talentfulde spillere.

I Junior C nåede William helt til semifinalen, men måtte give op over for overmagten efter 5 spændende sæt. Flot 3. plads efter at have gjort rent bord i puljekampene. William Warming og Casper Norhoft nåede kvartfinalerne fra deres pulje, hvor de også viste flot spil.

Emil Russel og Christopher Normann prøvede kræfter i henhold Senior 2 og Senior 3 rækkerne med flotte resultater. Emil nåede kvartfinalen i sin række efter (3-0) i sin pulje. Christopher nåede helt til semifinalen, som desværre blev tabt i 5. sæt – fik dog en fortjent 3. plads i rækken.

En flot weekend med gode placering til en række af vores ungdomsspillere, som lover godt for den nye 2017/18 sæson.

John