Træning for Senior Seriespillere

Thomas Ismiris Træning Skriv en kommentar

Træning for Senior Seriespillere

Vi starter nu træningen op for seniorer, der gerne (på sigt) vil spille på hold og/eller deltage i stævner. Træningen er for spillere der allerede har spillet bordtennis tidligere, men som ikke har niveau til at spille divisionsbordtennis.

Som sædvanlig vil vi være relativt få i begyndelsen af sæsonen, men jeg regner med at vi i løbet af efteråret vil være et fornuftigt antal spillere. Indtil da forsøger vi at supplere med nogle stykker fra ungdomsafdelingen på et passende niveau, når det er muligt.

Træningen er alle torsdage fra kl. 20.00 – første gang den 24. august 2017. Såfremt du ønsker at deltage i træningen kan du henvende dig til undertegnede på mailen her

Poul Steffensen