Virum til Ungdoms DM

Tue Dyekjær-Hansen Ukategoriseret Skriv en kommentar

Theo og Martin med medaljer ved sidste års DM

Næste weekend er der DM for ungdommen. Lad os se på deltagerne fra Virum:

Yngre drenge:

Her er der i alt 32 tilmeldte og 4 med fra Virum: Anton Dong, Malte Bror Poulsen, Sofus K. Andreasen og David Lund Heinig stiller op. Ingen er seedet, så her bliver første opgave at kæmpe sig videre fra de indledende puljer. Men der er stykke op til de to favoritter: Cristian og Alexander.

I double deltager Anton i et hold (med Victor Oksfeldt, Viby) der godt kan nå langt, hvis det flasker sig. Og i mixdouble stiller Anton også op sammen med Sara Jensen, Roskilde.

Drenge:

Her er DM’s største felt med 39 deltagere. Virum stiller med hele 5 deltagere. Gustav, Theo, Philip, Christoffer og Tørslev. Theo er seedet 5-8 og skal således nok ikke med i det indledende gruppespil, som det for Gustav, Philip, Christoffer og Tørslev er første opgave at kæmpe sig igennem. Sejren står som ved top 12 nok mellem Mikkel og Daniel, mens en stor gruppe kan snuppe bronzen.

I double har vi et enkelt hold med Philip og Tørslev; mens Virum i Mix Double stiller med en stærk konstellation med Theo og Mie fra Hvidovre.

Gustav, Tørslev, Philip og Christoffer er alle klar til DM

Hvis der skal hentes medaljer her i drengerækken kræver det, at Theo spiller op til sit bedste og er klar efter den skade, der har holdt ham ude en måneds tid.

Junior:

Her stiller Virum med 2 deltagere ud af de 35 tilmeldte. Martin og Theo. Her er der tale om et virkeligt stærkt topfelt hvor alle de bedste stiller op og Martin er seedet 7, så det skal blive spændende at følge om spillet flasker sig og han kan spilles sig mellem de sidste 4. Theo får kamp til stregen i et felt med kun 3 under 2000 i rating.

I damesingle stiller Virum op med Mia, som er 6. seedet, så der er også gode muligheder for at nå langt, hvis hun overrasker positivt.

I herredouble stiller Martin op i en stærk konstellation med Rasmus K; et par som måske ender med at være 1. seedet (seedning sker torsdag). Ligeledes stiller Mia op i damedouble med Kamilla fra Brøndby. Også i mixdouble stiller både Martin og Mia op i hver sin konstellation, som jeg har svært ved at vurdere hvor langt kan nå.

U21:

Her stiller Martin og Esben op begge seedet 5-8, men de 4 topseedede ser stærke ud, så de er nok svære at spille sig forbi. I double stiller Esben op i kostellation med Mikkel klint Sturh. Det ligner en af de stærkeste doubler i feltet, så der må være medaljechance.

Snupper Esben en medaje i år?

Alt i alt ser det svært ud i single i år, men der er et par gode medaljchancer i doublerne….men kom og hep på spillerne og se samtidig det bedste Danmark har at byde på inden for ungdommen.

Link til DM: http://dmungdom2017.dk/