Virum til Top 12

Tue Dyekjær-Hansen Mesterskaber, Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

Top 12 spilles i denne weekenden i Bjerringbro og Virum er godt repræsenteret med 5 spillere. Faktisk er det er kun i Pige/Yngre Pige at Virum ikke er repræsenteret.

Lad os tage et blik på deltagerne:

Herre Junior:

Her har Martin kvalificeret sig direkte. Sidste år blev han nr 8, men mon ikke et års træning og erfaring vil vise sig værdifuldt. Martin er 2. seeded efter at favoritten Rasmus K. Mikkelsen netop har meldt afbud.

 

Martin og Mia er klar til top 12

Dame U21/Junior

Her er Virum repræsenteret af Mia, der netop har sneget sig med efter to afbud, efter hun blev nr 6 ved Kval Top 12. Der bliver god udfordring. Men Mia er med de seneste resultater vist faktisk seeded som 4-5.

Drenge:

Her er Theo direkte kvalificeret og med weekendens resultater netop røget op som 3 seeded. Sidste år blev han nr 2 i Yngre Drenge, men Drengerækken er stærkere. De to storfavoritter er Daniel og Mikkel. Et stykke efter dem ligger der et meget lige felt med 8 spillere der alle har rating inden for ca 100 point (heriblandt Theo) som må forventes at skulle kæmpe om de næste pladser.

 

  

Theo, Anton og Kasper er klar til Top 12

Yngre Drenge

Her har vi Anton Dong med, som flot blev nr 1 ved kval top 12 og er seeded 9. Det skal blive spændende og se om han kan stjæle et par pladser i forhold til seedningen. Storfavoritten må være Cristian – med Alexander og Noah som outsiders.

Puslinge

Der spilles også en puslingerække hvor Virum er repræsenteret af Kasper Bronee Møller som er 12 seeded. Det bliver en spændende udfordring og interessasnt at se hvor mange point der kan hentes i det stærke felt.

 

Når det er sagt skal man ikke glemme, at bordtennis er en sport hvor alt kan ske alt efter dagsformen…