Pointstævne i Virumhallen

Tue Dyekjær-Hansen Ungdomsafdelingen Skriv en kommentar

Virum lagde lokaler til sæsonen sidste normale pointstævne og 24 forventningsfulde spillere deltog. Det blev til 4 puljer med 6 i hver og det kunne lige netop afholdes i kælderen i virumhallen. Stævnet blev holdt med en god stemning, men dog stadig med intensitet.

I alt deltog 6 spillere fra Virum og resultater kan ses på ØBTU hjemmeside i løbet af ugen. Virum hev ikke puljesejre hjem, men det gik dog ganske fint for flere Virumspillere. I pulje A overraskede Christian Høj og hev en delt 1. plads med hjem. I pulje C blev Theodor Rode og Axel Willlerup hhv nr 2 og 3.

Se lidt stemningsbílleder nedenfor:

 

Christian Høj og Christian Brock svinger forhånden i pulje A

 

 

Daniel Skat svinger også forhånden i gruppe B (men rammer den?), mens Ditlev Olsen rammer baghånden fint midt på bordet i pulje D

 

I Gruppe C rammer både Theodor Rode og Axel bolden godt

Og så skal man huske, at der er Finalestævne den 22-23 April. Meld til på bordtennisportalen