Ungdomsdivisionerne i gang

Tue Dyekjær-Hansen Drengedivision Skriv en kommentar

Her i weekend var der fuldt program i Ungdomsdivisionerne, Og Virum har jo intet mindre en 3 hold med. 2 i Drengedivisionen (Øst) og 1. i Juniordivisionen (Øst).

Drengedivisionen

De to hold i Drengedivisionen skulle møde hinanden i første kamp og det blev en lige kamp, som endte 7-7… så var begge hold på tavlen.

Virum 1 tog efterfølgende en fin 8-3 sejr og Hvidovre og ligger nu på 2. pladsen. Virum 2 måtte se sig slået 8-2 af Roskilde og ligger nr. 5.

Men det ser ud til, at være en godt besat turnering, hvor der kommer mange gode kampe og der skal kæmpes for at komme til slutspillet…

 

Juniordivisionen

Virum lagde godt ud mod Sorø og tog en sikker 8-1 sejr og så var man godt i gang. Næste kamp var mod Amager og det var en af de svære kampe, der forventeligt kunne blive tæt. Desværre startede det skidt med to nederlag i de indledende doubler (som der nu startes med). Derfra gik det ikke rigtigt fremad men endte i stedet med nogle ærgerlige nederlag. Martin tog to sejr, men det var ikke nok til at undgå et surt samlet 8-3 nederlag. Det rækker til en 4. plads.

Juniordivisionen er stærkt besat og der skal være fuld koncentration for at hive sejre hjem var nok lærdommen. Men sådan bør det også være på det niveau. Men håbet om et slutspilsplads lever bestemt stadig i bedste velgående og med lidt mere koncentreret og stabilt spil, bør der være gode muligheder.