Generalforsamling tirsdag d. 12. april kl. 17.30

Thomas Ismiris Ukategoriseret Skriv en kommentar

Kære alle,

Hermed indkaldes til den årlige generalforsamling tirsdag d. 12. april kl. 17.30 i Virumhallen. Alt normal ungdomstræning er aflyst denne dag, men der vil til gengæld være åben træning for alle klubbens ungdomsspillere 17.00-19.00.

Virum-Sorgenfri BTK er i rivende udvikling og ungdomsafdelingen er vokset støt de seneste år, mens seniorafdelingen ligger relativt stabilt i størrelse. Klubben er således inde i en god udvikling og økonomisk ser det også rigtig fornuftigt ud.

For at vi i fremtiden kan tilbyde optimale forhold for både bredde og elite, så behøver vi hjælp udefra. Derfor opfordrer vi denne gang ekstra meget til at medlemmer og forældre sætter en time eller to af til at deltage på generalforsamlingen. Vi har mange opgaver at løse og selv om hver enkelt ikke er stor, så bliver det let uoverskueligt når opgaverne hænger på de samme personer.

Vi ønsker derfor at styrke klubben ved at flytte opgaver ud i forskellige udvalg, hvor man bestemt ikke behøver bordtennisfaglig baggrund for at være med. Nogle af de ting vi behøver hjælp til er listet her, men måske har du en helt anden ide til hvor du kan hjælpe.

  • Arrangementer (klubtur for bredde, klubtur for elite, andre bordtennisrelevante ture, juleafslutning, klubmesterskab)
  • Opdatering om stævnemuligheder
  • Medie (nyheder på Facebook/hjemmeside, nyheder til avis)
  • Sponsorudvalg (kender du nogen, der kender nogen?, opsøgende arbejde, sponsorkoncept)
  • Økonomi (kasserer, hjælp til kasserer) – Vores kasserer Jesper har beslutte at takke af for denne gang
  • Opstilling af borde til 1. holds kampe
  • Kørsel til stævner
  • Og meget andet. Vi tager imod alle ideer og hjælp med kyshånd

Der er med andre ord brug for flere kræfter, der med godt humør vil gøre en indsats for klubben – både i og udenfor bestyrelsen.

Hvis du allerede nu ved at du kan hjælpe med noget af ovenstående, så er du mere end velkommen til at kontakte formand Poul Steffensen, poulsteffensen@msn.com

Vel mødt!

Poul Steffensen og bestyrelsen