VSBTK tog for sig i Brøndby

David Hindersson Ukategoriseret Skriv en kommentar

I weekenden har flere af klubbens ungdomsspillere deltaget ved Brøndby GP.

Specielt i eliterækkerne havde klubbens spillere succes.

Mikkel Hindersson nåede finalen i Herre Elite, hvor kineseren Wang var for stærk. I semifinalen blev det til sejr over Kasper Sternberg, som Mikkel traditionelt set har haft meget svært ved. Det er også værd at nævne Martin Buch Andersen, som fik en flot skalp da han slog Leonid Maslov, Roskilde, som netop har været til VM for Letland.

Peter Svenningsen vandt Drenge Elite, hvor alle kampe blev vundet i overbevisende stil. I finalen vandt Peter mod Daniel Simonsen, som vandt over Peter ved seneste stævne. Med sejren er Peter samlet vinder af Grand Prix stillingen. Peter nåede ligeledes semifinalen i U21, hvor det blev til nederlag på 14-12 i afgørende sæt. Alt i alt en god og koncentreret præstation af Peter. Esben Larsen nåede ligeledes semifinalen i U21, hvor det blev til nederlag i en tæt kamp.

Theo Dyekjær vandt Yngre Drenge Elite efter 0-2 i finalen. Theo vandt deruden Herre Klasse 2 lørdag aften, og viste generelt henover hele weekenden at en god træningsmåned har belønnet sig.

Udover de nævnte blev det til flere podieplaceringer i B og C-rækkerne. Vi vender tilbage med en endelig oversigt når stævnet er færdigspillet.