Ungdomsafdelingen har vokseværk

David Hindersson Ukategoriseret Skriv en kommentar

I efteråret deltog mere end 20 spillere på Introholdet, og i dag begyndte forårets Introhold. Her deltog 10 nye håbefulde drenge og piger i VSBTK. Velkommen til jer alle!

ungdoms_traening2

Med de nystartede spillere nærmer vi os nu 70 ungdomsspillere, og så højt et antal skal vi mange år tilbage for at matche. De mange nye spillere betyder, at vi har opgraderet trænerstaben med to nye spændende navne. Først om fremmest vender Stig “Styre” Svensson tilbage, og det er primært de yngste der kommer til at møde Stig. Desuden har Martin Buch sagt ja til at hjælpe Kristian med puslingeholdet om mandagen. De nye tilføjelser kommer i særdeleshed til at styrke arbejdet med spillerne under eliten, og det har været et stort ønske for ungdomsudvalget.

Endnu engang stort velkommen til alle nye spillere, og på gensyn til et rigtig spændende forår, der bl.a. byder på en Top 12 turnering på hjemmebane i Virumhallen d. 2-3 april. Her mødes de 12 bedste i landet i hver årgang, og fra VSBTK deltager Esben Larsen (U21), Martin Buch Andersen (Herre Junior), Peter Svenningsen (Drenge) og Theo Dyekjær (Yngre Drenge).