Flotte medaljer

Søren Michael Ukategoriseret Skriv en kommentar

VSBTK gjorde igen i år en fin figur ved de danske mesterskaber for ungdom i Hillerød.

14. årige Peter Svenningsen blev dansk mester i drengesingle og drengedouble (med Peter Trans fra Hillerød).
Peter gentog således bedriften med dobbelt guld fra sidste år, hvor han vandt i yngre drenge.
Peter spillede solidt igennem hele turneringen. I finalen vandt Peter 3-0 over Sune fra Esbjerg. Og hårdest presset var Peter vel i semifinalen mod Thor fra Brønshøj, hvor 5-8 i 4. sæt (ved stillingen 2-1 i sæt til Peter) blev vendt til sejr med to bolde og altså en 3-1 sejr.

Næste store mål for Peter er europamesterskaberne til sommer i Bratislava.

12. årige Theo Dyekjær vandt sin første individuelle medalje ved et DM idet det blev til en flot bronzemedalje i yngre drenge single.
Theo var seedet 5-8 og vandt et par jævnbyrdige kampe før medaljen var i hus. Bl.a. 3-2 i kvarten efter nede med 2-6 i femte sæt. Dejligt at se at det stort anlagte offensive spil (også med baghånden) blev belønnet. I semifinalen blev det nederlag 0-3 til førsteseedet Daniel fra Hillerød.

Det skal blive spændende at følge Theo, der ligesom Peter kun er førsteårs, i den kommende sæson ved DM i Roskilde og selvfølgelig på hjemmebanen i Virumhallen til TOP 12 den 2-3 april 2016, som VSBTK er vært for.