Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum6: Serie3: Sæsonafslutning før tid

Kære Virum,

Nu er der gået næsten 2 måneder siden holdkaptajn Christian har udmeldt noget til pressen. Man må godt nok sige at der sket så meget i Danmark i mellemtiden, men gudskelov har vores suveræne stilling ikke ændret sig på nogen måde. ØBTU har nu offentliggjort at sæsonen er afsluttet og stillingen efter de 17 ud af 18 kampe er hermed også slutstillingen. Med vores store føring havde jo selv et nederlag (hvilket jo ikke ville have været sket) sikret rækkesejren. Desværre bliver der ikke spillet nogen kredsmesterskaber i denne sæson mellem de 2 stærkeste hold i hver række for at finde den overordnede vinder for de forskellige niveauer. Sidste år vandt Virum6 jo lige netop denne post-sæson turnering for Serie4; i år var det så Serie3 guldmedaljerne vi skulle afhente i Valbyhallen. Nu må vi nok i stedet for nøjes med at trøste os med en eller to ”corona”-øl…

Guldmedaljerne blev der ikke spillet om, men alt tyder dog på at der kan spilles en ny sæson fra august/september 2020: Og denne gang skal Virum6 prøve kræfter med Serie2 efter vores back-to-back oprykninger fra Serie4 til Serie2 på bare 2 sæsoner uden at tabe en eneste holdkamp.

Hvem skal så spille næste sæson i Serie2, hvor man jo nu altid skal møde op med 4 spillere i stedet for 3, som i Serie3 og Serie4:

1.Holdkaptajn Christian er naturligvis fit for fight og glæder sig til endnu flere udfordringer (og referater) i denne nye række, hvor alt tyder på vi styrkemæssigt også hører hjemme. Det bliver nok umuligt i næste sæson igen at blive spilleren i hele rækken med flest sejre, som jo har været tilfældet de sidste 2 sæsoner.

2.Gunni Rode er naturligvis stamspiller igen som i de sidste 2 sæsoner. Gunni har jo markant forbedret sig over de sidste sæsoner og bliver en kæmpe faktor i Serie2, og holdkaptajnen glæder sig til mange flere ”succesfulde” doubler.

3.Morten Bach – vores højst-ratede spiller – bliver forhåbentlig klar efter alvorlig skade så hurtigt som muligt, da vi jo virkelig får brug for vores stærkeste spiller. God bedring!

4.Erik Ambjørn, som ikke engang var del af holdet i starten af sidste sæson, har jo bevist overfor alle, at han også hører med i toppen af Serie3 og dermed også bliver et stærkt medlem af Virum6 i næste sæson.

5.Thomas ”The Cheese” er langt mere end den ”reserve” som han selv ofte siger han er. Thomas har haft en hel fantastisk winning record, og vil igen i næste sæson sikre Virum6 utallige point. For holdkaptajnen er Thomas overhovedet ikke en ”reserve” men en fuld komplet stamspiller.

6.Jesper Nyborg, som jo slet ikke kunne spille hele sidste sæson grundet skade, satser holdkaptajn Christian på igen at blive en dominerende stamspiller på holdet, som for 2 år siden.

Dette er som udgangspunkt vores hold til næste sæson. Der bliver arbejdet på eventuelt at tilføje noget fra transfermarkedet, men med Corona krisen er de finansielle midler ikke tilstede som i tidligere år. Så holdkaptajnen satser på ovenstående 6 spillere, hvoraf så 4 skal vælges til hver kamp.

Grundet at der jo desværre også er et liv udenfor bordtennis arenaerne, får vi nok behov og fornøjelsen af nogle reserver i næste sæson, som vi på den måde ikke har haft tidligere. Der bliver lige nu arbejdet på at undersøge muligheden for at diverse ungdomsspillere vil kunne bruges som reserver i næste sæson. (Så er det jo godt at for eksempel Gunni har en særdeles godt-spillende søn i vores klub og at der er mange flere talentfulde juniorer) - og rygterne siger at man må bruge ungdomsspillere så ofte man vil...En anden mulighed ville være at tilføje eventuelle emner fra tirsdag motionsholdet. Hvis der er interesse enten blandt juniorerne eller motionsholdet, så bedes disse henvende sig til mig.

Håber vi snart igen kan træne i Virumhallerne - det savner vi nok alle pokkers meget....håber Virum6 midaldrende herrer ikke bliver til plejehjemskandidater før vi for lov til at slå både for- og baghånd winners igen...