Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 5 (Sweep-Time i Hillerød)

Kære Virum,

Tusindvis af bordtennis fans fordelt på Sjælland fulgte med i kampene som blev spillet igår. Størst interesse kunne findes på kampen mellem Allerød og Herlev. Allerød kunne med en sejr i deres 5.kamp overhale Virum (ihvertfald for 1 nat) med en sejr. Dette lykkes også for Allerød som dermed kunne vise frem en statistik som hedder 4 sejre og 1 uafgjort på de første 5 kampe. Virum 6 lå så igår aftes på en 2. plads med 4 sejre ud af 4 kampe, og havde dermed mulighed med en sejr her til aften at hente tilbage den første plads som holdkaptajn Christian mener udelukkende skulle ejes af Virum 6. Så igen var der enormt meget på spil i aften i en udsolgt Frederiksborg Arena i Hillerød.

Holdkaptajn Christian havde valgt Virum 6's rating-baseret stærkeste hold til denne kamp: Christian, Morten og Gunni.
Christians ønske til dagens kamp var ikke kun at hente en sejr som ville genvinde første pladsen, men endnu vigtigere at sende et signal mod et stærkt Hillerød hold til alle andre hold i vores række at førerpositionen i denne række ikke er tilgængelig for alle de andre dygtige hold. "Oprykningen fra Serie 3 til Serie 2 er sæsonens klare mål for Virum 6, og dermed må alle andre hold vente med at kæmpe om denne oprykningsplads til næste sæson", udtalte en - selvsikker og fuld af optisme -holdkaptajn Christian til pressen som ringede mens holdet var på vej fra Virum til Hillerød i den karismatiske Werder Skoda Skala.

Den opmærksomme referat læser, vil nok ha' gættet holdkaptajns line-up strategi: Endnu engang valgte holdkaptajn Christian at starte ud med at sidde på bænken. Dette betød at Gunni med det samme skulle i kamp, og med flot spil sikrede Gunni føringen til Virum med en 3:1 sæt sejr. Morten var ude i en særdeles vild gyser af en kamp, som på et tidspunkt stod 2:2 i sæt og 9:9 i 5.sæt. Med flot spil sikrede Morten sig denne 5.sæt med 11:9, hvilket udbyggede føringen til 2:0 til Virum. Så var det blevet tid til holdkaptajn Christian: Efter en forlænget weekend i Bremen med 2 Werder kampe, kom Christian ud til kamp med fuld energi og motivation, og gav modstanderen ikke den mindste lille chance i en sikker 3:0 sejr. 3:0 var så også den samlede stilling efter første runde.

I 2. runde blev kampene tætte for både Morten og Gunni, men med en stærk mental styrke, kunne begge sikre sig 5-sæt sejre, hvilket betød at stillingen nu var 5:0. Christian var simpelthen unstoppable igen idag og dominerede endnu engang med en sikker 3-sæt sejr til en afgørende 6:0 stilling. Kampen var dermed afgjort og Virum 6 havde genvundet 1. pladsen i rækken....men det var langt fra nok for Christian. Nu skulle der sendes et signal til de andre hold om at det er forståeligt nok at være yderst bekymret når man skal møde Virum 6 🙂

I doublen gav Christian mulighed for Gunni og Morten at spille sammen, og de takkede pænt med en 3:1 sejr, hvilket betød 7:0. Doublen gav endnu mere selvtillid til både Gunni og Morten, og dette kunne ses i de efterfølgende singler, som begge vandt overbevisende med 3:0 i sæt. Sidste kamp var så mellem deres stærkeste spiller og sæson-ubesejrede holdkaptajn Christian (som jo faktisk også var sæson-ubesejret hele sidste sæson). Christian tabte første sæt 12:10, men ville ikke give op sin all-time ubesejrede status, og dermed vandt Christian de efterfølgende 3 sæt til en 10:0 sejr idag, som helt sikkert sender et voldsomt signal til alle hold i vores række som eventuelt tænker på at udfordre Virum 6 i forhold til 1.pladsen og den dermed så vigtige oprykning til Serie 2 næste sæson.

En tilfreds holdkaptajn sidder nu i sin sofa hjemme i Lyngby og ser med stor stolthed tilbage på de første 5 kampe i Serie 3 denne sæson - med 5 sejre - og det som oprykkere ! Den lige netop indkøbte Kvalitetswein fra Tyskland skal nu nydes og dermed ender referatet lige her og nu - dog ikke uden at Christian udtaler til pressen hvor stolt og glad han er for at være holdkaptajn for sådan en dygtig gruppe bordtennis spillere - og så er det jo rart at disse spillere også er rigtig hyggeligt personligheder, hvilket Christian sætter meget stor pris på.

Næste kamp for Virum 6 er først om 14 dage og det er kampen mod Esrum. Esrum skal en tur til Virumhallerne, som jo ikke lige har været særlig point-givende for Virum 6 modstandere siden fødslen af Virum 6. Og ikke nok med det, Esrum vil blive taget imod af ingen mindre end Christian (15 sejre ud af 15 kampe), Gunni (11 sejre ud af 12 kampe) og Morten (8 sejre ud af 9 kampe) d. 20-11-2019.