Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 12 (The Captain er tilbage)

Kære Virum,

Det var på denne torsdag aften på en kold 23.januar 2020 (tillykke med fødselsdagen, Gunni) at Virum 6 skulle ud i endnu en topkamp. Denne gang var Jægerspris på besøg i Virum Arena. Jægerspris kæmper for tiden med Esrum om den 2. plads i rækken som giver adgang til playoff kampene i slutningen af marts. Reelt set mener jo holdkaptajn Christian, at spændingen i denne række må findes der, da Virum 6 med det store 7 point forspring nok ikke kommer til at lave kampen om første pladsen særlig spændende i år. Holdkaptajn Christian var vendt tilbage til startopstillingen (efter for første gang igår i Kildeskoven ikke at være med til en Virum6 holdkamp...endnu engang stor ros til Gunni, Morten og Erik for 6:4 sejren igår). En smule træt var holdkaptajnen dog, og det skyldes nok den superfede personalefest han var med til at organisere for byens dejligste hotel: Copenhagen Admiral Hotel :-). Lige netop derfor var det vigtigt for Christian at team up i aften med en stærk spillende Thomas samt MVPen fra igårs kamp: Erik.

Christian var mere end nogensinde før glad for at tage en plads på bænken til at starte med :-), og sendte dermed Erik og Thomas ud på bordene til at starte med. Erik fortsatte lige der hvor han stoppede igår, og kunne endnu engang sikre et vigtigt point for Virum med en 4-sæt sejr. Thomas lod modstanderen i den anden kamp ingen chance og efter 3 rimelig hurtige sæt, var den samlede stilling 2:0 til Virum. Det betød så også at en lidt hungover holdkaptajn nu skulle op fra bænken. Det var langt fra bordtennis på højt niveau, men på en eller anden måde fik Christian hentet det 3. point til Virum med en 4-sæt sejr. 3:0 efter første runde.

I 2. runde var Thomas igen i komplet kontrol og kunne endnu engang sikre en sejr uden et tabt sæt. Stillingen var dermed 4:0 til Virum. Det er som om Erik idag havde belsuttet sig til at vinde sine kampe i 4 sæt, og det fortsatte Erik med i sin 2.kamp. Dermed var stillingen 5:0. En træt Christian kunne dog regne ud på dette tidspunkt at en sejr i næste kamp, vil betyde en afgørende 6:0 føring, hvilket så (måske for Christian endnu vigtigere) vil betyde at den efterfølgende double ikke var afgørende længere. Mon Christian ikke blev en smule ekstra motiveret ved tanken at en sejr i sin 2.kamp ville dermed betyde han kunne sidde over i doublen??? Ihvertfald spillede Christian nok sin bedste kamp idag, og vandt 11:4, 11:2, 11:3. Belønningen var en plads på bænken når doublen skulle spilles.

Med kampen allerede afgjort på dette tidspunkt (6:0 med 4 kampe tilbage), var det så præmiere for Thomas og Erik i en double. Og selvom der nok var ingen tvivl om at der var en kvalitets fordel hos Virum-doublen, var det også åbenlyst at der var mangel på rutine at spille sammen. Det betød at Jægerspris relativt sikkert kunne vinde denne double i 4 sæt. Stillingen var dermed 6:1.

I de sidste 3 singler var motivationen for Virumdrengene baseret på at ende dagen idag med kun vundne single kampe. Først var det Thomas som kunne klare dette, denne gang med en 4 sæt sejr, hvilket betød at Thomas kun tabte 1 sæt idag i sine 3 single kampe. Derefter var det Christian, som denne gang også havde motivationen at sengen i Lyngby var kun 1 kamp væk, og det betød at en 3 sæt sejr var vigtigt. Det var så også lige præcis sådan kampen endte. Dermed var stillingen 8:1. Så var kun Eriks kamp tilbage og også Erik kunne ende dagen med 3 single sejre, naturligvis igen i 4 sæt :-).

Sammenlagt betød det en 9:1 sejr mod en af de største konkurrenter. I kombination med 6:4 sejren igår må man klassificere denne uge som guddommelig for Virum 6, som nu fører med 7 point foran 2. pladsen (Esrum) med kun 6 kampe tilbage (og husk en sejr giver kun 2 point - ikke 3 som vi kender fra fodboldverdenen). Udover det har Virum 6 nu allerede spillet mod de fleste tophold - udover lige Esrum.

Næste kamp er endnu engang i Virumhallerne, hvor vi skal møde bundholdet i vores række på kommende onsdag: Herlev. Her skal holdkaptajn Christian sammen med Morten og Erik forsøge at forblive ubesejret i hele sæsonen og forsøge at hente de næste 2 point og dermed åbne døren endnu mere til Serie 2 næste sæson.