Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Kamp 10: Virum 6 vs Frederiksberg BTK = 10:0

Kære Virum6,

Idag var så dagen hvor vores holdturnering gik videre igen i 2019.

Holdkaptajn - Christian - startede året med at indkalde både Jesper og Thomas til hjemmebanekampen mod Frederiksberg BTK.
Selvom Frederiksberg BTK kun ligger i midten af tabellen, er det dog det eneste hold som klarede at hende noget mod os. Nemlig et 5:5 i efteråret på deres hjemmebane - en kontroversiel kamp, da den blev spillet på en fredag aften hvor størstedelen af vores hold ikke havde mulighed for at stille op. Deres holdkaptajn var ikke parat til at tilbyde Holdkaptajn Christian en ny dato - men mere om det længere nede i dette kampreferat.

Idags kamp startede med Jesper som kunne sikre en klar 3:0 sejr over deres holdkaptajn. Dagens mest spændende kamp var kamp 2, hvor Thomas faktisk kommer bagud 1:2 i sæt før Thomas spiller 2 fremragende sæt til at vende kampen og vinde den i en spændende 5-sæt match. Så før holdkaptajn overhovedet rørt en bold, stod det allerede 2:0 til Virum. Holdkaptajnen vandt meget sikkert i 3 sæt for en 3:0 føring.

I 2. runde var der intet at hente for Frederiksberg, hvor Thomas, Jepser og Christian alle vandt sikkert i 3 sæt. Dermed var stillingen allerede 6:0.

Doublen blev spillet af Thomas og Christian, og 3 korte sæt senere, var stillingen 7:0.

I sidste runde kunne Thomas igen bevise hans "Comeback Kid" kvaliteter, med en 3:1 sejr efter at have tabt første sæt. Stillingen var hermed 8:0 - og Thomas kunne dermed forbedre hans personlige sæsonstatistik til 14 sejre ud af 15 kampe.
Jespers kamp skulle afgøre om Jesper kunne fortsætte hans unbeaten streak og det kunne han med en sikker 3: 0 sejr, hvilket giver Jesper en perfekt sæson statistik på 9 sejre i 9 kampe. I sidste kamp idag var det så holdkaptajn Christian som skulle spille mod deres holdkaptajn. Her var ikke kun idags "sweep" på spil, ikke kun Christians ubesejrede sæson, men også en "tilbagebetaling" for ikke at hjælpe med at rykke kampen i efteråret. Christian vandt med 11:3, 11:1 og 11:4, og dermed var det sat på plads. Yderligere, forsvarer Christian sin ligaførende statistik på 24 sejre ud af 24 kampe.

Efter denne 10:0 sejr, går der ikke mange timer før næste kamp står på programmet. Og det er allerede på kommende mandag at Virum 6 skal en tur til Helsingør. Holdkaptajn Christian har tildelt de andre 2 pladser på holdet til Thomas og Peter. Doublen vil blive spillet af Thomas/Christian af den simple grund at vi fik indspillet os allerede idag.