Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: 1. kamp af 2 i Slutspillet Træningsturnering Serie 3

Kære Virum,

When the going gets tough, the tough get going !

Under dette motto bliver disse 2 slutspilkampe spillet mellem de 3 vinderhold fra de 3 rækker i Serie 3 Træningsturneringen.

Den 18.september 2019 var så dagen hvor den første kamp skulle spilles mellem Virum 6 og Hakoah. Spillestedet var Virumhallerne som blandt bordtenniseksperterne også er kendt som "The Theatre of Dreams". Ubekræftede rygter siger at et engelsk fodboldhold faktisk efterfølgende begyndte at kalde deres hjemmebane det samme....Så meget for copyright 🙂

Til denne første finalekamp fandt holdkaptajn Christian følgende 2 spillere frem: Gunni og Morten.

I første runde valgte holdkaptajn Christian at sende Gunni og Morten først ud i deres 2 single matcher. En strategi som har fungeret fremragende igennem hele sæsonen. Holdkaptajnen tog plads på tribunen og kunne med det samme se at Morten var godt igang med at sikre Virum føringen og det varede hellere ikke længere end 3 sæt før Virum kunne sikre sig 1:0 føringen. Derimod Gunni var kommet lidt i problemer mod en stærk modstander. Efter 2 tabte sæt, kunne Gunni vinde 3.sæt men desværre var der ikke mere at hente derefter, og Gunni måtte se på hvordan stillingen blev 1:1. Så var det tid for Christians kamp. Christian spillede måske sin bedste kamp i hele sæsonen og vandt sin kamp 3:0, hvor modstanderen kun fik 8 point totalt i alle 3 sæt. Han ville bare ikke komme bagud i den samlede stilling. Så efter første runde var stillingen 2:1.

Christians sejr motiverede hele holdet samt Virums supporters, som var mødt op talrigt. Rygterne siger at endda formanden for klubben Henrik V. blev spottet i menneskemængden. I 2. runde resulterede denne motivations boost i en Virum dominans hvor alle 3 Virum spillere vandt deres kampe med 3:1 i sæt. Dermed var stillingen 5:1. Og nu siger rygterne at formanden var så overbevist af en Virumsejr at papparazzi faktisk kunne se ham forlade Virumhallerne.

Det tog hellere ikke længere end en 3-sæt sejr i doublen, hvor Gunni og Morten spillede en guddommelig double, før det afgørende 6.point fra i Virumland. Med stillingen 6:1 var sejren sikret. Men lige i det øjeblik samlede holdkaptajn Christian sine tropper og gjorde opmærksom på hvor vigtigt den endelig score kan blive i denne 3 hold slutturnering. Hvert sæt kan have afgørende betydning. Så der var stadig spænding i de sidste 3 kampe. Christian startede selv med at gå ud og spille modstanderen ud af banen med en sikker 3:0 sejr til en 7:1 føring. Dermed kunne Christian ende dagen med 3 sejre ud af 3 kampe. Morten ville ikke ødelægge sin 100% sæson winning rekord og besejrede sin modstander i 4 sæt. Stillingen var dermed 8:1. Gunni spillede en super tæt kamp mod deres stærkeste spiller, men tabt desværre i 3 sæt, hvor samlet set der kun var 6 point mellem dem. Slutresultatet var dermed 8:2.

Dermed har Virum 6 lagt sig i pole position (IGEN). Nu venter måske sæsonens hårdeste kamp på tirsdag næste uge i Sorø. På det hold spiller 2 spillere som vi faktisk mødte til en krimimatch i sidste års ultimative finale. Alt tyder på at det bliver en meget tæt kamp som kan gå begge veje. Holdkaptajn Christian kører ned til Sorø sammen med Jepser og Peter. Med en sejr sikrer sig Virum GULDmedaljerne. Før Holdkaptajnen forlod Virumhallerne i sin nye "Werder"-bil, råbte han lige ind i journalisternes mikrofoner med et stort smil: "Vi er jo faktisk historisk set hellere ikke helt klar over hvordan andre medaljer ser ud".