Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Motionsholdets Klubmesterskab 18-12-2018

Kære Virum Bordtennisklub,

Idag var det så tid til at afholde klubmesterskaberne for motionsholdet Vinter 2018.

Der kan ikke være nogen tvivl om at årets deltagerliste var fyldt med favoritter på titlen og at niveauet aldrig har været højere.
Dette faktum betød så at der allerede var storkampe i de indledende gruppespil: Der var 4 grupper a 4 personer. De første 2 i hver gruppe kvalificerede sig til A slutspillet og de andre 2 til B slutspillet.

I Gruppe 1 kvalificerede sig til A slutspillet Christian og Gunni
I Gruppe 2 kvalificerede sig til A slutspillet Morten B og Jesper
I Gruppe 3 kvalificerede sig til A slutspillet Morten W og Jos
I Gruppe 4 kvalificerede sig til A slutspillet Søren og Peter G

Kigger vi så først på B Slutspillet betød dette at vi havde 4 spændende kvartfinaler:

Peter Z besejrede Lars
Klaus besejrede Niels
Jan gik videre til næste runde uden kamp
Svend besejrede Jørgen

Dette betød at vi havde en lækkerbisken af semi-finaler i slutrunde B:

Peter Z besejrede Jan
Klaus besejrede Svend

I kampen om 3.pladsen besejrede en velspillende Svend i en krimi af en match Jan og sikrede sig B slutspillets bronze medalje.

I den store finale a B- slutspillet kunne Virum6 holdspilleren Peter Z sikre sig guldmedaljen med en flot sejr over Klaus.

Så er det tid til at kigge på A-slutspillet:

Følgende kvartfinaler skulle afholdes:

Jesper besejrede Christian
Morten B besejrede Gunni
Morten W besejrede Peter G
Søren besejrede Jos

Så før semifinalerne startede var det allerede klart at vi ville kunne præsentere verden en ny champion, da defending champion Christian skuffede voldsomt med en tidlig exit allerede i kvartfinalerne i år. På dagen hvor Man Utd fyrede manager Jose Mourinho, må man forvente at sådan en katastrofal "showing" af Christian også må have alvorlige konsekvenser. 🙂

I den første semifinale kunne Jesper besejre Morten W, hvilket betød at Jesper i finalen a A-slutspillet skulle møde Morten B, som vandt sin match mod Søren.

I bronzematchen sikrede sig Søren bronzemedaljen og efter den ultimative finale kunne Morten B så løfte pokalen i retning den mørke himmel over Virumhallerne.

Efterfølgende hyggede vi os allesammen med en dejlig lille buffet indenfor Virumhallerne, hvor så de sidste præmier på dagen gik til Michael og Søren for at intet mindre end sensationelt at gætte Peter Z's tal mellem 1 og 100. 🙂

Nu ønsker jeg allesammen en rigtig god jul og et godt nytår og så starter vi forfra igen med et bordtennis år som hedder 2019 !

Hvor er det dejligt at læse, at I havde både en god turnering med de helt rette vindere - og en dejlig julefrokost efterfølgende.

Og generelt er det super inspirerende at se jeres engagement og venskabelige omgang med hinanden.

God vind til alle i 2019 !

Hilsen
Formanden