Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum6: Serie2: Kamp4: Udebanekamp tæt på hjemme

Kære Virum6,

Det var dagen hvor både der var president valg i USA og Virum6 skulle finde ud af om der er chancer at spille med om toppladserne i Serie2.

I skrivende stund er der ingenting afgjort i forhold til president valget, men der er kommet en afgørelse i hvor vidt Virum6 har chancer på toppladserne i deres Seri2 række:

Det hele startede i Kildeskoven med en double bestående af Erik og Jesper som kom flot foran i deres double med 2:0 i sæt. Desværre kunne Virumdrengene ikke finde killer instinktet frem i de næste sæt og det endte desværre med et 2:3 nederlag, og en 1:0 føring dermed til Kildeskoven. I den anden double var det så Serie2 premiere for Morten B. Jensen som teamede op med Mr. Captain Christian. Selvom kampen gik ud i 4 sæt, var der ikke tvivl om at sejren skulle går til Virumdrengene. Dermed var stillingen 1:1 efter doublerne.

Så var det først Jespers tur i singlerne, men Jesper var komplet uden chance i sin match og 3 hurtige sæt senere havde Kildeskoven taget en 2:1 føring. Så var det Morten B's tur til at prøve at udligne, og det blev til en ægte 5 sæt gyser, desværre med dårlig afslutning for Virum. Dermed var stillingen 3:1. Så kom kaptajn Christian på banen og kunne sikre en sejr mod en spiller med betydelig højere rating. Christian 3:1 sejr, betød at Kildeskovens føring var reduceret til 3:2. Erik spillede derefter en tæt kamp, men tabte desværre i 4 sæt, hvilket betød stillingen var 4:2.

Derefter var Morten B igen ude i 5 sæt, men som i sin første single kunne Morten B ikke vinde dette 5. sæt, hvilket betød en 5:2 føring til Kildeskoven. Jesper var desværre igen chanceløs og måtte acceptere et 3-sæt nederlag til en 6:2 stilling. Erik kæmpede hårdt i sin kamp men tabte desværre i 5 sæt, og dermed var stillingen 7:2. Så kunne kaptajn Christian lige pynte på resultatet med sin anden single sejr idag i 4 sæt. Dermed var stillingen 7:3.

I sidste runde tabte både Erik og Jesper deres singler i 3 sæt, Morten B var lidt bedre kørende men kunne ikke forhindre en 4-sæt sejr til Kildeskoven i sin kamp. Dermed var stillingen 10:3. I sidste kamp var det så for kaptajn Christian motivation nok at give hele armen for at se om han kunne komme igennem denne aften med en 100% winning rekord. Og med en 4sæt sejr igen hentede Christian sit 4. point i aften til en slutstilling på 4:10. Så for holdkaptajnen var det en god dag i forhold til sine egne statistikker med 3 ud af 3 single sejre.

Dette tydelige team nederlag kombineret med et tidligere nederlag også mod Jægerspris, og med 2 rigtig hårde kampe foran os nu mod topfavoritterne i vores række - Esrum og især Helsingør, må vi nok konstatere at vi ikke kommer til at spille med om de absolute topplaceringer i år. Men vi har også allerede bevist i andre kampe at vi kan vinde stort...så alt tyder på en plads et sted i midten af denne række, hvilket også allerede er flot i Virum6 første sæson i Serie2.

Nu er der ingen kampe i næste uge, og så går det først videre igen for Virum6 på tirsdag d. 17.november, hvor Esrum kommer på besøg i Virum Arena. Her har holdkaptajnen foreløbig valgt at stille op sammen med Gunni, Morten B og Thomas. Med Morten B ikke 100% endnu efter sin alvorlige skade i starten af året må holdkaptajnen sammen med Morten B vurdere om det giver mening, og ellers ved holdkaptajnen at der nok står en anden spillere klar til at springe ind for Morten B, hvis det skulle blive nødvendigt.