Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 17 (Virum 6's sidste Serie 3 udebanekamp mens Danmark lukker ned)

Kære Virum,

Denne 11.03.2020 vil nok får sin velfortjente plads i historiebøgerne. Det eneste spørgsmål er om overskriften på dagen vil omhandle Danmarks kamp mod Corona-virussen eller Virum 6's forsøg om at ende endnu en sæson uden et eneste udebanenederlag. Det må være op til danmarks befolkning at vurdere. Når det så er sagt så ved holdkaptajn i skrivende stund ikke engang om denne sæson overhovedet fortsætter efter idag. Det må tiden vise...

Werder Skoda Skalaen indeholdt idag kun holdkaptajn Christian og Gunni....Men bare rolig, grunden til at der manglede en spiller var udelukkende Thomas' ønske om selv at køre op til Farum Arena, hvor modstanderen idag var et stærkt Furesø hold. Der var spænding om hvilken holdopstilling Christian ville vælge på kampprogrammet idag, da det jo har skiftet lidt her på det sidste. Idag startede så Gunni fra plads 1, Christian fra plads 2 og Thomas fra plads 3. Det betød at Gunni og Christian skulle ud og forsøge at hente en hurtig føring.

Furesø kom ud meget stærkt spillende og Gunni og Christian fik slet ikke deres spil op at køre. Gunni tabte i kamp 1 med 0:3 i sæt, og Christian blev også kørt over i første kamp, og tabte også 0:3 i sæt. Så situationen var alvorlig for Virum: Et 0:2 nederlag efter 2 kampe er aldrig sket før for Virum 6. Dermed var Thomas' kamp allerede meget afgørende, da Virum 6 ikke kunne tillade sig at komme ud af runde 1 med 0:3 bagud. Thomas delte de første 2 sæt og så stod det pludselig 9:9 i 3. sæt.....Virum var alvorligt i problemer. Heldigvis kunne Thomas sikre sig sættet med 11:9 og det lykkedes også at vinde 4.sæt med 12:10. Dermed havde Thomas ikke kun forhindret en voldsomt 0:3 stilling men også startet et comeback for Virum. Stillingen var dermed 2:1 til Furesø efter første runde.

I runde 2 skulle Gunni så op mod deres spiller som lige havde slået Christian. Heldigvis begyndte Gunni med at finde sit gode spil frem og kunne vinde i 4 sæt for at fortsætte det comeback. Stillingen var dermed 2:2. Thomas fortsat sit flotte spil fra første kamp og vandt denne gang overbevisende i 3 sæt, hvilket nu gav Virum en 3:2 føring. Christian begyndte også nu at spille bedre, hvilket betød en 3:0 sæt sejr og en 4:2 føring efter 2 runder. Det var en stærk turnaround efter en horror start med 0:2.

Så var det tid til doublen, og Gunni og Christian bliver bare bedre og bedre til disse doubles med disse ugentlige kampe. Der var aldrig tvivl om udfaldet af doublen, hvor det blev til en 3:0 sæt sejr og dermed en 5:2 stilling. Nu manglede bare 1 single sejr i runde 3 for at sikre endnu en sejr til Virum.

Thomas fik chancen først men kunne desværre ikke slå den modstander som allerede tidligere havde vundet over Christian. Så det var kun Gunni som kunne besejre deres rating stærkeste spiller. Men Virum havde stadig både Gunnis og Christians matches for at hente det afgørende 6. point. Det blev ikke rigtigt spændende mere, da Gunni kunne sikre en 3:0 sæt sejr og Christian en 3:1 sæt sejr. Dermed var slutrsultatet 7:3, hvor alle 3 Virumspillere havde tabt 1 single kamp.

Derefter kørte WerderSkodaSkalaen igennem Virum hjem til Lyngby, hvor en fyldt-med-sms mobiltelefon blev hentet ud af tasken af holdkaptajnen. Og i modsætning af tidligere uger var størstedelen af sms ikke fra fans, sponsorer samt pressen, men idag var det fra arbejdskollegaer som informerede holdkaptajnen hvad præcis var sket i Danmark mens Virum 6 havde fokus på at forbedre udgangspositionen til slutspillet i denne sæson....Med endnu en sejr idag, vurderer holdkaptajnen at der nok ikke er andre hold som vil kunne stoppe denne sejrmaskine som Virum 6 er og har været siden fødslen i sommeren 2018. Nu er spørgsmålet bare om det eneste som kan holde Virum 6 væk fra guldmedaljerne er en "lille kinesisk" virus. Holdkaptajnen undskylder til sit hold og fans (han har prøvet at tænke på løsninger til alle mulige udfordringer der måtte komme denne sæson) men at lige netop noget med navnet "Corona" skulle måske stoppe Virumdrengene i denne sæson, det er der ikke blevet lavet en plan B for...

Uden at vide om sæsonen overhovedet fortsætter, må vi i skrivende stund alligevel forberede os til sæsonens sidste hjemmebanekamp på kommende onsdag mod Allerød. Der må nok nævnes at vores loyale fans nok ikke vil kunne købe billetter til denne kamp - lidt det samme som PSG mod Dortmund i Champions League i fodbold. Vi regner med at stille op med Christian, Gunni og Erik....men med Eriks problemer med ryggen er det godt at vide at Thomas ville står klar i tilfælde at Erik må melde afbud (og hvis kampen overhovedet bliver spillet....)