Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 16 (Revanche for eneste tabte point i denne sæson)

Kære Virum,

D. 4.marts var dagen hvor Virum 6 for første gang skulle spille en hjemmekamp i denne sæson med viden om at rækkesejren uafhængig hvad der sker i de sidste 3 holdkampe er sikret allerede. Motivationen for dagens kamp mod Frederiksværk skulle derfor hentes fra følgende 2 faktorer:

  1. Det gælder stadig med sejre at sikre den bedste udgangsposition for sæson slutspillet
  2. Frederiksværk var den eneste modstander i denne sæson som formåede at hente point mod os - med en 5:5 i Frederiksværk i efteråret

Holdkaptajn Christian havde valgt til hjemmebanekampen i Virum Arena at stille op sammen med Gunni og Erik. Ville holdkaptajnen går tilbage til strategien fra hele sæsonen med at starte ud på bænken eller ville Christian vælge at sæt sig selv på plads 1 i opstillingen. Eller endda prøve noget helt nyt med plads 2? Valget blev at starte som sidste uge fra position 1 med Gunni på spot 2 og Erik på 3.pladsen.

Holdkaptajnen fik hentet en sikker 3:0 sejr for at bringe Virum hurtigt i front med 1:0. Gunni startede lige med et tabt sæt, men derefter var der aldrig tvivl om hvem skulle vinde denne kamp og 3:1 sæt sejren betød at Virum havde lagt tonen for dagen med en klar 2:0 føring. Erik skulle med det samme mod deres stærkeste spiller (som dengang i efteråret havde vundet mod Christian, Gunni og Peter, og dermed havde kæmpe andel i holdkampens uafgjort). Erik spillede en særdeles god kamp og var tæt på at vinde kampen i 5 sæt. Desværre gik de sidste point til Frederiksværk. Dette 5 sæt nederlag af Erik betød at holdkampen blev lidt spændende igen, da stillingen nu var 2:1 til Virum.

I 2. runde kunne både Erik og Gunni sikre sig overbevisende 3 sæt sejre med rigtigt flot spil. Stillingen var dermed 4:1 til Virum før Christian skulle spille mod deres stærkeste spiller. Christian har glædet sig siden efteråret at få revanche mod denne spiller som var den første over 2 sæsoner som kunne hente en single sejr mod Christian. Holdkaptajnen var fokuseret og spillet en rigtig flot kamp og fik den revanche med en fremragende 3:0 sæt sejr. Stillingen var dermed 5:1.

Da Erik stadig ikke var helt fit med rygproblemer, var det et nemt valg til doublen. Christian og Gunni skulle stille op og se om de kunne hente dagens afgørende 6.point. Og det blev aldrig rigtigt spændende, da Gunni og Christian "cruisede" til en sikker 3:0 sæt sejr, til den afgørende 6:1 føring.

I sidste runde kunne Erik sikre sig en 3 sæt sejr (3. sæt med 20:18). Stillingen var dermed 7:1. Så fik Gunni sin chance på revanche. De første 2 sæt var hårdt spillet og blev delt lige op mellem de 2 kontrahenter. Gunnis spil blev bedre og bedre, og det betød at Gunni kunne vinde de næste 2 sæt for at også sikre den ønskede revanche. Tillykke. Stillingen var dermed 8:1. Alt var afgjort, og holdkaptajnen måtte så i sidste kamp se sejren går til Frederiksværk i en 5 sæt nederlag. Dermed var slutresultatet 8:2.

Heldigvis har vi nu mulighed for at give Erik en lille pause, hvor Erik forhåbentligt kan får styr på ryggen. Erik spiller først igen om 14 dage i vores næste og sidste hjemmebanekamp. Allerede om 7 dage skal Virum i kamp igen. Denne gang bliver det med Werder Skoda Skalaen indenfor Farum Arena mod Furesø. Holdkaptajnen har valgt at stille op sammen med Gunni og Thomas til denne sidste udebanekamp i denne sæson.