Ungdomstræning


I Virum/Sorgenfri BTK ønsker vi, at der er gode rammer for alle. Det gælder dem der spiller for at have det sjovt, og dem der spiller og træner for at kunne opnå gode resultater.

Selv om kravene er forskellige fra spiller til spiller tillader vi os alligevel, at stille en række krav til dig der spiller i VSBTK. Det gør vi fordi vi ønsker et sundt og udviklende klubmiljø. Det drejer sig blandt andet om, at man møder med en god indstilling, og viser respekt overfor både medspillere og trænere.

Nyt medlem?
Hvis du er nybegynder anbefaler vi, at du starter på vores introhold. Her vil du få en grundig introduktion til bordtennis sammen med andre, der er lige så grønne som dig selv.

Har du spillet bordtennis før, og ønsker at spille i VSBTK kan du kontakte vores cheftræner, David Hindersson, som vil hjælpe med at finde det rigtige hold til dig.

Individuelle lektioner
Flere af klubbens trænere tilbyde individuel undervisning. Udbyttet af sådan træning er stort, og det kan i høj grad anbefales. For at høre mere om mulighederne indenfor individuel undervisning kontakt da cheftræner, David Hindersson.

Info aften for ungdom d. 12/9 kl. 19.00
Se slides fra informationsmødet her
Se aktivitetsplanen her

 

Træningstider og træningshold
1. halvår 2018/2019


Mandag 19.00-21.00

Tirsdag 17.00-18.30

Torsdag 16.00-17.30

Fredag 18.00 (Salen, fri træning)

Opdateres