Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum6: Serie2: Kamp1: Eventyret "Serie2" starter i Hillerød

Kære Virum,

På denne sidste dag i September startede det 3.eventyr for Virum6. Serie2 er nok der hvor Virum6 hører hjemme, efter 2 back-to-back række sejre i Serie4 og Serie3 med oprykninger i begge sæsoner. Det har været rigtig mange måneder siden WerderSkodaen sidst var på "Virum6-roadtrip", så det var skønt at starte motoren omkring kl. 17 idag fra parkeringspladsen i Lyngby.

Første mand som skulle afhentes var Sommer-tilføjelsen - Vores nye stjernespiller: Morten Hasselbalch. Derefter fortsatte rejsen til Virum, hvor Gunni var startklar. Tredje og sidste Virum6 spillere som "Kaptajn Streit" skulle hente var  Thomas "The Cheese" Larsen fra Holte. Derefter havde GPSen kun 1 mål og det var Royal Stage i Hillerød for at tage 2 point med tilbage til Virum.

Til denne sæson er der jo et helt nyt kampprogram og det også første gang i Virum6 historie at holdopstillingen indeholdt 4 spillere. Det var rimelig klart for Virum6 spillere og fans at doublen Gunni/Christian skulle bibeholdes, og derfor blev den anden double helt automatisk Morten H og Thomas.

Begge Virum-doubler fungerede fremragende og det tog ikke mere end 2x3 sæt før Virum6 havde sikret sig en 2:0 føring. Første gang i verdenshistorien at Virum6 var foran i en Serie2 kamp.

Kaptajn Streit sendte så Morten H og Gunni ud først for at forsøge at udbygge føringen. Sommertransferen Morten H kunne omgående med sit fremragende spil bekræfte holdkaptajnen i beslutningen om at kæmpe for Morten H's deltagelse i Serie2 holdet. 3 hurtige sæt senere var sejren i land for Morten H og den samlede stilling var dermed 3:0, langt mere end vi kunne have håbet for før kampen startede idag. Gunni spillede samtidig også en flot kamp, og på trods af et tabt 2.sæt, var der aldrig virkelig tvivl om at det ville ende med en Virum.sejre, og Gunni formåede også at skrue stillingen op til 4:0. Så var det tid til holdkaptajnen selv, og selvom spillet var langt fra det normale niveau, lykkedes det alligevel for Christian at vinde i 4 sæt og dermed sikre en 5:0 stillling. Thomas var samtidig ude i 4 tætte sæt men formåede også at hente en 3:1 sejr, hvilket gjorde at den samlede stilling var 6:0. Ikke endda i Christians vildeste fantasi havde vi regnet med en 6:0 føring efter 2 doubler og de første 4 singler.

Den 2. runde blev også domineret af Virum-spillerne hvor Morten H, Thomas og Christian alle sikrede sejre for at forhøje point-kontoen for Virum6 til hele 9:0. Gunni kæmpede hårdt men kunne desværre ikke sikre en sejr mod deres stærkeste spiller. Det 4.sæt nederlag betød at stillingen var 9:1 til Virum før de 4 sidste singler.

Denne gang var det så Morten H, Gunni og Christian som hentede fortjente sejre til en midlertidig stilling på 12:1. Thomas var på kurs mod et nederlag mod den samme spillere som Gunni tabte til, og med 2 sæt nede og 6:9 i 3.sæt var oddsene imod Thomas. Men Thomas kæmpede sig tilbage point efter point, hvilket betød at kampen pludselig var i 5.sæt og stillingen der 10:10. Matchbolde havde begge utallige af, men det var Thomas som udnyttede een af dem ved stilling 17:16. Dermed kunne Thomas sikre endnu 1 point til Virum, hvilket gav slutstillingen på 13:1.

Nu har Virum6 nærmest præcis 3 ugers pause før WerderSkodaen igen skal på RoadTrip d. 22. oktober, når Virum6 skal spille i Jægerspris. Holdkaptajnens plan er at stille med Morten H, Gunni R, Erik A, samt Kaptajn Streit. Vi må se om Morten H kan bruges til den kamp i forhold til Mortens Serie1 kampe - ellers ved jeg at vi kan vælge Thomas for Morten H hvis reglerne ikke giver Morten H tilladelse til Serie2 kampen.

Stort ros til Virum6 fra holdkaptajnen. Virkelig stærk indsat idag af Morten H, Gunni og Thomas....