Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Serie 3: Kamp 7 (Oops i Frederiksværk)

Kære Virum,

26-11-2019 stod kampen på programmet for Virum 6 i Frederiksværk. Samtidig spillede så vores 2 største konkurrenter mod hinanden (Allerød på 2. pladsen mod Jægerspris på 3. pladsen). Men mere om den kamp senere…

Werder-Skoda-Skalaen fra holdkaptajn Christian stod klar på parkeringspladsen i Lyngby kl. 16:50, og hentede så først den første Virum-stjerne med navnet Peter og derefter den anden Virum-stjerne Gunni og så gik rejsen op til Frederiksværk (sjovt nok det sted hvor Virum 6 for over 1 år siden startede en vidunderlig og meget succesfuld rejse).

Virum 6 regnede med en sejr her til aften – også på baggrund af at Frederiksværk lå på næstsidste plads i rækken før dagens kamp. Som altid startede holdkaptajn Christian med at sende Gunni og Peter ind til bordene…

Peter kom ganske godt fra start og efter de første 2 sæt stod det 1:1. Desværre kunne Peter ikke hente flere sæt i denne kamp hvilket betød et 1:3 nederlag, og gav Frederiksværk en 1:0 føring. Heldigvis kunne Gunni vinde sin første kamp med 3:1 i sæt, hvilket bragte den samlede stilling til 1:1. Så var det tid til holdkaptajn Christian at stille op mod deres helt klart stærkeste spiller. Selvom Christians spil ikke var fremragende kunne Christian alligevel forholdsvis nemt sikre sig en 2:0 sæt føring. 3. sæt var tæt og Christian tabte denne med 11:13. I 4. sæt fungerede ikke meget for holdkaptajnen, hvilket betød at sætstillingen pludselig var 2:2 og kampen gik dermed ind i en afgørende 5. sæt. På trods af en flot 5:1 føring i 5. sæt kunne Christian aldrig finde sit gode spil frem, hvilket førte til at stillingen pludselig hed 10:10 i 5.sæt. Desværre gik de næste 2 point til Frederiksvært, hvilket betyder at Christian har tabt sin All-Time Undefeated status på denne aften og at stillingen nu var 2:1 til Frederiksværk efter første runde. Så nu var der spænding som ikke ofte før set i Virum6-kampe.

I 2. runde havde Peter ingen chance mod sin modstander og tabte 0:3 i sæt, hvilket betød at stillingen nu var 3:1 til Frederiksværk. Christian kunne så – dog ikke med særlig godt spil – bounce back med en 3:1 sæt sejr, hvilket betød stillingen var nu kun 3:2 for Frederiksværk før Gunni skulle spille mod deres stærkeste spiller som lige havde vundet over Christian. Gunni vandt første sæt i dominerende stil med 11:4 og førte stort i 2. sæt, som dog desværre som 3.sæt gik tabt. Gunni kom stærkt tilbage i 4. sæt, hvilket betød at den kamp også gik ud i 5 sæt. Desværre tabte Gunni det 5.sæt, som Chrisitan jo også havde gjort, og stillingen var dermed 4:2 til Frederiksværk før doublen. Nu var presset enormt højt for Virum6 for at holde deres team ubesejrede status i live – ved viden at Peter nok ikke ville kunne vinde mod deres stærkeste spiller i sidste runde.

Gunni og Christian spillede en flot double og vandt klart i 3 sæt, hvilket betød stillingen var 4:3 til Frederiksværk.

I sidste runde måtte Peter som forventet se på hvordan deres stærkeste spiller ikke gav Peter nogen chance overhovedet 3 hurtige sæt. Dermed lykkes det desværre igen ikke for Peter at hente en sejr selvom Peter kæmpede hårdt og også spillede godt. I hvert fald fik Peter ros fra holdkaptajnen for indsatsen.  Dermed var stillingen 5:3 til Frederiksværk med kun 2 singler tilbage. Bliver dette dagen hvor Virum 6 taber for første gang?…en sejr var jo allerede umuligt på dette tidspunkt.

Svaret er simpelt og kort: NEJ ! Gunni og Christian ville simpelthen ikke tabe denne holdkamp, og begge vandt deres kampe meget sikkert med 3:0.

Det betyder at slut stillingen var 5:5 og Virum 6 tabte for første gang i denne sæson point (heldigvis dog kun 1 point). Den lidt skuffende stemning blev bestemt ikke bedre af at læse om aften at Allerød havde vundet over Jægerspris. Det betyder at Virum 6 nu efter 7 kampe og med kun 2 kampe tilbage før jul (så er der jo 9 kampe også efter jul) ligger 2 point foran Allerød og jo stadig skal spille mod Allerød i årets sidste kamp.

Så spændingen i rækken er tilbage og dermed også presset på Virum 6. Allerede på onsdag i næste uge venter en meget vigtig og svær kamp mod Furesø på hjemmebane med holdet Christian, Erik og Thomas. (Denne holdopstilling er en premiere)

Ugen efter om tirsdagen venter så kampen over alle kampe i Allerød. Her har holdkaptajnen så valgt det rating stærkeste hold med Christian, Morten og Gunni. Intet mindre end en gyser må forventes der.

En skuffede holdkaptajn, som fra idag ikke er ubesejret længere, forsvandt via bagdøren for at slippe for at stille op til pressen. I en presse statement fra Virum 6 dagen efter, undskylder holdkaptajnen for denne adfærd og lover en komplet pressekonference som kompensation efter Allerød kampen når sæsonen har nået halvleg status.