Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Serie 3: Kamp 6 (Esrum på besøg til hård kamp i Virum Arena)

Kære Virum,

Før vi hører om hjemmebanekampen mod Esrum onsdag d. 20-11-2019, skal det lige bemærkes hvad der skete i går i Virum 6’ række: Selvom det stadig er tidligt på sæsonen, tyder alt på at Jægerspris og Allerød kommer til at være de største udfordrere til den første plads Virum 6 har sat som mål for denne sæson (det er jo faktisk historisk set altid vores mål at blive nummer 1 og det er også det vi har opnået hver eneste sæson). Både Jægerspris og Allerød må have siddet ved computeren de sidste par uger og bedt til højere magter om at Virum 6 ville tabe point i nogle af deres kampe. Men desværre for dem er de uge efter uge blevet gevaldigt skuffede, da Virum 6 er cruiset fra storsejr til storsejr. Presset som dette har lagt på begge disse hold for at vinde deres kampe og dermed bare holde afstanden konstant til Virum 6 må have været et ulideligt mareridt. Derfor er det måske kun forståeligt at begge hold er bukket under for presset, hvilket resulterede i katastrofale nederlag for begge hold i gårsdagens kampe mod lavere rankede hold.

Disse nederlag gav Virum 6 den metaforiske første matchbold til at udbygge den eksisterende føring og dermed eventuelt slagte alle andres holds håb om førstepladsen i denne række. Holdkaptajn Christian havde valgt at team op sammen med Morten og Gunni for at løse lige netop denne opgave.

På en kold regnfuld onsdag aften kunne man nok ikke have forventet en udsolgt Virum Arena til kampen mod Esrum. Dog har de sidste uges resultater tændt en passion og eufori i Virum og omegn, som selv for Virum 6 standarder er imponerende. Alle billetter var solgt på rekordtid og dermed var ingen dagkasser åbne foran arenaen.

Virum 6 heltene blev allerede mødt af menneskemasserne på vej ind i Virum Arena – og det på en regnfuld aften. Der var ingen tvivl at lige netop denne sidste impuls fra Virum 6 fansene, sørgede for at alle 3 Virumspillere var tændte og kampklar.

Rygterne omkring Virum Arena lyder at modstanderne allerede ved indkørslen til Geels Plads begyndte at klapre med tænderne – og udendørs temperaturerne havde intet med dette at gøre.

Kampene startede præcis kl. 19:00, og igen må man sige at det ikke var nogen overraskelse at holdkaptajnen valgte at starte ud på bænken i runde 1 og give Morten og Gunni mulighed for at sikre de første 2 point for Virum 6. Allerede helt fra start kunne holdkaptajn Christian meddele Gunni og Morten, at vores modstander Esrum havde "pludselig lige netop til vores kamp" fundet 2 stærke spillere frem som overhovedet ikke havde spillet en eneste kamp før i aften...(Mon alle hold er ved at være så bange for Virum 6 at holdene begynder at "pludselig finde" spillere frem til lige netop kampene mod Virum 6). Morten lod sig dog slet ikke irritere af disse strategier og vandt uden problemer i 3 sæt og bragte dermed 1:0 føringen til Virum. Gunni blev så parret med deres stærkeste spiller, hvor Gunni også havde problemer i starten og hurtigt kom bagud 0:2 i sæt. Gunnis sejrs-vilje kom dog frem på det tidspunkt og Gunni kunne så med flot spil udligne til 2:2 i sæt. Desværre kørte det ikke godt for Gunni i det afgørende 5. sæt hvilket betød at Esrum kunne udligne til 1:1. Så var det tid til "The Captain" og Christian fik hurtigt føringen tilbage til Virum med en 3:0 sæt sejr, hvilket betød at stillingen var 2:1 efter første runde.

I 2. runde, kunne Gunni og Morten dominere deres kampe, hvilket resulterede i 2 x 3 sæt sejre, og stillingen var dermed 4:1 til Virum før Christian skulle op mod deres stærkeste spiller som jo desværre lige havde vundet en gyserkamp mod Gunni. Christian ville simpelthen ikke tillade at Esrum pludselig finder en superstar spiller frem som potentialt kunne stoppe Christians All-Time 2-sæsoner ubesejrede statistik. Og dermed fandt Christian sit absolut bedste spil frem og besejrede Esrum stjernen i 3 tætte sæt. Stillingen var dermed 5:1 efter 2 runder.

Holdkaptajnen lod så Gunni og Morten spille doublen, og det takkede de 2 Virum stjerner holdkaptajnen med via en flot 4 sæt sejr i doublen, hvilket skruede stillingen op til 6:1. Christian formåede at slutte dagen uden et tabt sæt med endnu en 3 sæt sejr som skruede stillingen op til 7:1. Morten spillede nok sin bedste kamp i sæsonen og spillede deres stjernespillere ud af Arenaen med en imponerende 3-sæt sejr og var dermed også gået igennem sine 3 singler uden et tabt sæt. Stillingen var dermed 8:1. Gunni havde så bestemt sig for at gøre sin sidste single lidt mere spændende end det måske var nødvendigt. Efter 2:0 sæt føring, stod det pludselig 2:2. Men så kæmpede Gunni sig alligevel til en 3:2 sejr, hvilket betød at slutresultatet var 9:1 i fordel for Virum 6.

Denne sejr (6.sejr i 6 kampe) – kombineret med gårsdagens nærmest pinlige resultater fra vores største konkurrenter om titlen – har nu givet Virum 6 en meget solid føring efter 6 kampe ud af 18 kampe. Det er for en euforisk holdkaptajn svært at se hvordan nogle hold i denne række skal kunne overhale de midaldrende herrer fra Virum 6.

Betingelserne for at holde sig suverænt på førstepladsen er fortsat fremragende team spirit, fokus samt guddommeligt spil! Det er lige præcis derfor holdkaptajn Christian har valgt Gunni og Peter til at tage turen sammen med "The Captain" i Werder-Skoda-Skalaen til Frederiksværk nu på tirsdag, hvor forventningerne mod bundholdet i denne række kun kan være en storsejr - hvis ikke pludselig her også bliver "fundet" spillere frem for at prøve at vippe os fra vores pole position.

Top 3 stillingen (10 hold i hele rækken) er dermed efter 6 ud af 18 kampe (husk sejr giver 2 point, uafgjort 1 point, nederlag 0 point):

Virum: 12 point
Allerød: 9 point
Jægerspris: 7 point