Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Serie 3: Kamp 4 (Virum6 Power i Herlev)

Kære Virum,

Dagen efter gyser-sejren på 6:4 mod Kildeskoven, som bragte Virum 6 tilbage på førstepladsen, var der så mulighed idag for at udbygge føringen, hvis en sejr i Herlev blev til realitet idag. Grundet den korte distance til Herlev, blev den karismatiske hold-automobil Werder-Skoda-Skalaen, ikke benyttet til at transportere holdet idag. Så i de 3 biler som skulle finde vej til kælderen i Herlev var følgende 3 spillere placeret: Holdkaptajn Christian havde udover sig selv valgt en yderst velspilende Gunni til dagens opgør samt the Comeback "kid" Thomas, som var et særligt øjeblik for holdkaptajn Christian efter Thomas' hårde tid de sidste mange måneder. Endnu engang vil jeg også takke Peter for at tilbyde Thomas sin plads på dagens hold. Det er lige præcis sådan noget som gør holdkaptajn Christian så stolt at være kaptajn for en gruppe så seje personligheder og også vildt dygtige bordtennis spillere. Og det bringer mig så til dagens kamp:

Man kan ikke længere argumentere for at det er en chokerende strategi fra holdkaptajnen at starte ud med at sidde på bænken og lade sine udvalgte spillere starte i første runde. Men hvorfor ændre på en "winning strategy". Så dermed startede første runde med Gunnis kamp, som uden det helt store besvær blev vundet i 3 sæt. 1:0 til Virum. Samtidig var det så "Osten's Comeback" match til Virum 6 holdet. Ikke helt overraskende kunne man tydelig se nervøsiteten i de første par sæt. Alligevel formåede Thomas at vinde sin første kamp i denne sæson i 3 sæt.
Christian kom så på banen, men ikke særlig længere, da 3:0 kampen hurtig var overstået. 3:0 til Virum.

I 2. runde, måtte Thomas tillade Herlev at vinde deres første sæt på denne dag, men mere var ikke at hente for Herlev i denne kamp mod Thomas. En sikker 3:1 sejr skruede det samlede resultat op til 4:0. Da både Gunni og Christian cruisede til 3-sæt sejre, var udfaldet af dagens kamp ikke tvivlsom længere, da føringen allerede var 6:0.

Tilskuerne forventede naturligvis Virum 6's mest erfarende double "Gunni/Christian" til at hente det 7.point, men holdkaptajnen ville gerne give kampen til Thomas i glæde over at han er tilbage efter den lidt uhyggelige pause. Så det var en glæde for holdkaptajnen at se Thomas i fuld sving igen, og sammen med Gunni, blev det til en sikker 3:0 double sejr for en 7:0 føring.

De sidste 3 singles blev alle vundet af Virumdrengene i 3 sæt, hvilket resulterede i endnu et "sweep" på 10:0, denne gang på udebane. Dermed har Virum 6 ikke kun lagt ud med 4 sejre i 4 kampe, men også lagt voldsom pres på nogle af de største konkurrenter som først skal spille deres 4. kamp i næste uge, hvor Virum 6 har spillepause.

Det er først ugen efter det at Virum 6 skal spille deres 5. kamp, hvilket vil blive i Hillerød. Her har holdkaptajn valgt at stille op sammen med Gunni og Morten. Holdkaptajnen vil gerne takke hele sit hold "Virum 6" for en fremragende indsats her over de første 4 kampe. Det er sensationelt - dog ingen overraskelse - at vi som oprykkere til Serie 3, allerede i første sæson, som minimum kommer til at spille med om 1. pladsen i vores række, hvilket vil give automatisk oprykning til Serie 2. Dette er klart holdkaptajnens mål, og med de spillere som vi har til rådighed, ville det være en ære og fornøjelse at spille serie 2 næste år og blive endnu mere udfordret. Hvad skal det dog ende med for vores midaldrende motionist mænd fra Virum?

En stolt Virum 6 holdkaptajn vil nu afslutte ugen og tage på ferie næste uge i "The Holy City"...ja, mine damer og herrer, det er korrekt, jeg skal en tur til Weserstadion i Bremen og faktisk se "The Green-White Religion" spille 2 hjemmekampe over 4 dage. Ønsker jer nogle gode trænings sessions tirsdag og torsdag næste uge, så vi er klar til den næste udfordring som hedder Hillerød i ugen efter, hvor holdkaptajnen naturligvis vil være tilbage igen for at hjælpe Virum 6 med at hente så mange point som overhovedet muligt.