Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 14 (Favoritsejr uden fyrværkeri)

Det var den 5. februar, hvor Virum6 skulle spille deres sidste kamp før vinterferie pausen. Virum førte rækken med 7 point og kun 10 point (5 kampe) tilbage at kæmpe om. Men en forventet hjemmesejr for Virum6 idag mod Hillerød, ville som minimum føringen fortsat ligge på 7 point og så kun 8 point tilbage at spille for. Skulle en Virum sejr idag blive koblet sammen med et Esrum nederlag i Kildeskoven, så kunne rækkesejren teoretisk allerede idag blive sikret. Men først skal vi kigge på vores egen kamp hjemme mod Hillerød. Holdkaptajn Christian havde valgt Erik og Thomas.

I første runde, startede Virum igen med kaptajnen på bænken - dette betød at Thomas fik opgaven om at sikre en hurtig 1:0 føring. Det var en mere lige kamp end resultatet på 3:1 til Thomas lyder. Men holdkaptajnen var endnu engang rigtig tilfreds med Thomas' indsats og denne 1:0 føring. Erik startede stærkt og kunne besejre deres svageste holdspiller med en flot 3 sæt sejr, hvilket hurtigt gav Virum en 2:0 føring. Holdkaptajn Christian spillede langt fra sin bedste kamp, men kunne dog på en intelligent måde sikre en 4-sæt sejr, hvilket betød stillingen efter første runde var 3:0.

I 2. runde fortsatte Virumdrengene med at dominere deres kampe, og både Erik og Christian kunne sikre sig 3 sæt sejre, mens Thomas var ude i en rigtig 5-sæt gyser, dog endnu engang kunne Thomas finde frem sit bedste spil når kampen var i den afgørende fase. Sejren gav en 6:0 stilling og med kun 4 kampe tilbage var den overordnede sejr sikret på dette tidspunkt.

Christian valgte at give sine 2 holdkammerater en chance for at spille double igen efter sidste gangs double var langt fra tilfredsstillende. Desværre fik Thomas/Erik aldrig doublen til at fungere, og efter 3 sæt uden meget spænding, havde Hillerød vundet deres første kamp idag. Stillingen var dermed 6:1.

I 4. runde var der så ikke så meget at spille for - udover Virumdrengenes forsøg om at ende endnu en holdkamp uden tabte singles. Erik var tæt på at gøre det, men tabte det afgørende 5.sæt med 7:11. Dermed var stillingen 6:2. Så var det Christians chance at ende dagen uden nederlag, men Christian kunne ikke klare det og tabte i 4 sæt. Dermed var stillingen 6:3. Så var der kun Thomas tilbage med chancen: Og Thomas lod intet til tilfældigheder og vandt sikkert i 3 sæt, hvilket betød at Thomas var den eneste som endte dagen uden single nederlag. Det samlede slutresultat var dermed 7:3 til Virum.

Holdkaptajnen ville hurtigt hjem for at se hvad Esrum havde klaret i aften. Med Virum sejren var det klart at et Esrum nederlag allerede idag vil betyde rækkesejren for Virum6. Resultaterne resulterede desværre ikke i det helt store fyrværkeri: Esrum vandt sikkert med 8:2 over Kildeskoven. Dermed er det stadig et showdown alene mellem Esrum og Virum om rækkesejren. Virum har dog en markant føring på 7 point med kun 4 kampe tilbage (dvs. 8 point). Virum mangler dermed kun 1 sejr ud af de sidste 4 kampe for at sikre rækkesejren eller et nederlag fra Esrum vil også give sejren til Virum.

Bordtennisguderne havde lagt kampprogrammet sensationelt: Næste kamp er lige netop Virum6 på udebane mod Esrum lige efter vinterferie pausen er forbi. Et remis eller en Virum sejr i denne udebanekamp d. 25. februar vil sikre rækkesejren. Et nederlag til Virum vil bibeholde en lille smule spænding i kampen om rækkesejren. Holdkaptajnen ønsker dog en sejr og dermed allerede d. 25. februar sikre rækkesejren, og hvor bedre at gøre det, end lige netop ved vores største konkurrent. Det bliver holdkaptajnen sammen med Gunni og Erik, som skal prøve at hamre sømmene ind i kisten i forhold til rækkesejren.