Debatforum

Please or Tilmeld to create posts and topics.

Virum 6: Serie 3: Kamp 13 (Storsejren som var MEGET dyrt betalt)

Kære Virum6,

Idag d. 29-01 skulle der spilles kampen med rækkens tophold (Virum6) mod bundholdet (Herlev). Holdkaptajn Christian havde valgt at team op med Erik og Morten til denne kamp. Alt andet end en kæmpe storsejr til Virum ville være en sensation. Som der bliver tydeligt senere i dette referat, bliver denne kamp med sikkerhed ikke husket for spillet eller resultatet. DESVÆRRE spiller denne kamp dog stadig en markant rolle for hele Virum6 holdet resten af sæsonen:

I første runde, vandt sommertransfer Morten endnu engang uden problemer i 3 sæt for at sikre 1:0 føringen. Holdkaptajn Christian kigge på fra tribunen og kunne se at Erik mod alt forventning alligevel kom ud i en lille gyser. Bagud 1:2 i sæt, kunne Erik dog finde sit gode spil fra de sidste uger frem og hente sejren i 5 sæt. hvilket udbyggede føringen til 2:0. Christians storsejr i 3 sæt afsluttede 1. runde med resultatet 3:0.

I 2. runde var kampene endnu mere domineret af Virumdrengene, hvilket betød 3 hurtige 3 sæt sejre, hvilket allerede afgjorde kampen via en 6:0 stilling efter 2 runder.

Doublen lod holdkaptajn Christian så til Erik og Morten. Virum kom skidt fra start og tabte de første 2 sæt, kom tilbage dog i de næste 2 sæt, og i 5. sæt stod det pludselig 8:8. Virumdrengene var dog i de afgørende situationer stærkere og kunne vinde doublen til 7:0 føringen. Så var der kun 3 singler tilbage som jo egentlig ikke havde den store betydning, men det er her det desværre skete....

Alle 3 singler blev spillet samtidig og Virumdrengene førte stort i alle 3, hvor pludselig det tragiske skete:

Pludselig hørte man fra Morten en kæmpe brøl og da alle i Virumhallerne kiggede over til Morten, kunne man kun se hvordan Morten lå på gulvet i store smerter med hånden nede på bagbenet. Der var ingen tvivl om at der var sket noget tragisk. Morten kunne slet ikke belaste benet og måtte hoppe på 1 ben ud af Virumarena, og direkte ind i Christians Werderbil. Erik hjalp godt med at få Morten og Mortens ting med i bilen, og så blev der kørt på Bispebjerg Hospitals skadestue. Desværre kom meldingen i nat at Morten har en iturevet akillessene, hvilket minimum vil tage 8 uger før der kan overhovedet overvejes en comeback til bordtennis. Vi er alle chokeret og ønsker Morten alt det bedste og en hurtig og komplet recovery. Nu kæmper resten af Virum 6 også for Morten resten af sæsonen.  Vi står sammen som 1 hold i diverse arenaer på Sjælland men vi er også 1 hold og 1 team udenfor ! Vi alle vil være til rådighed hvis vi på nogen måde kan hjælpe Morten i denne fase og vi ser frem imod at have vores guld sommertransfer tilbage på holdet så hurtigt som muligt. DOG er det vigtigt at Morten tager alt den tid det kræver; vi kommer ikke til at tage noget risiko med Morten, ved viden at holdets styrke er nedsat uden Morten. Holdkaptajn Christian kommer først til at vælge Morten igen til en holdkamp når der er ingen risiko mere...også hvis det betyder det først er næste sæson...hvilket alt nok tyder på nu.

Det er svært at vende tilbage til bordtennis referatet, men for god ordens skyld skal det nævnes at Erik og Christian vandt deres  sidste 2 singler og Morten grundet skade jo måtte giv sejren til Herlev (en kamp Morten aldrig på nogen måde ville have tabt). Dermed er slutresulatet 9:1 !

Næste kamp er så på onsdag hjemme mod Hillerød, hvor det så er Erik og Thomas som sammen med holdkaptajnen skal prøve at vinde på trods af dagens chok.