Debatforum

Du skal være logget ind for at oprette emner eller lave indlæg

Virum 6: Road to Valbyhallen - Sidste playoff kamp

Kære Virum,

Det var onsdag d. 20. marts 2019, hvor Virumhallerne for én aften stod i rampelyset for verdenspressen og bordtennis fans fra hele verden. Det var det sidste ultimative trin som skulle bestiges af Virum 6 for at sikre sig de yderst eftertragte startpladser til kredskamp-finalerne d. 31-03-2019 i Valbyhallen.  Den sidste modstander som stod i vejen var Stenløse 2, som dog skulle stille op til kampen på en udsolgt Virumhal Arena denne aften.

Til denne altafgørende kamp valgte holdkaptajn Christian at stille op sammen med Peter Z, Gunni R:
Da uret stod på 19:30 og pressefolkene og tilskuerne havde fundet deres pladser, var det tid til det som senere hen i historie bøgerne skulle blive kendt som "The Battle of Virum - The Road to Valbyhallen".
Holdet som først kunne sikre 6 sejre ville sikre sig en tur til Valby.Holdkaptajn Christian startede med at sende både Gunni og Peter ud i 2 vigtige singles. Både Gunni og Peter takkede holdkaptajnen for hans tillid til dem, med helt forrygende velspillede 3:0 sæt sejre. Hurtig var stillingen 2:0 til Virum. Så var tonen sat. Holdkaptajn Christian blev bare nød til at følge op på denne fremragende start, og med en sikker 3:0 sæt sejr, gjorde Christian lige netop det. Derfor var stillingen efter første runde 3:0.

2. runde startede så med de 2 Virum Champions fra sidste søndag i Brøndby. Champion Gunni spillede endnu engang en fremragende match og vandt igen uden at tabe et eneste sæt. Champion Christian gik hurtigt 2:0 i føring i sæt, men så tabte han med dårlig spil sæt nummer 3. Lidt småirriteret over at have tabt et sæt, kom frustrationen ud i sæt 4, hvor modstanderen ikke fik en chance. Den overordnede stilling var hermed 5:0 - så vi manglede kun 1 sejr ud af de sidste 5 kampe.
Den sidste kamp i runde 2, var så Peters kamp som hurtigt var klar over at en sejr ville betyde det afgørende 6.point !
Efter første sæt tydede dog ingenting på dette 6.point allerede der, da 1.sæt gik tabt. Men så ændrede Peter sin matchplan og det gav gevinst. 3 sæt senere var det 6. point hjemme og stillingen var 6:0. Dermed er Virum 6 det eneste hold som har formået at lave en "sweep" i playoff kampene.

Ifølge reglerne, afsluttes kampen når 1 hold har sikret sig det 6. point. Så endnu engang lykkedes det for Virum 6 at "sweep" en modstander ud af Virumhallerne uden at de kunne vinde en eneste kamp. Tilskuerne samt noget af den internationale presse ventede udenfor Virumhallerne for at give Virumdrengene en velfortjent hyldest.

Lige før holdkaptajn Christian lukkede døren af bilen, kom følgende udmelding til de mange fans og pressefolk som havde ventet tålmodigt udenfor Virumhallerne for deres 3 helte:

"Few months ago, it was only a dream. Now the dream has turned into reality. A team that did not even exist roughly 7 months ago, has not only secured promotion to Series3 next season but has also booked a semi final spot in the grande finale 31. march 2019 in Valby. I just hope the other 3 teams that have reached the finals take a little look at our stats - sleep well - if you can 🙂
Virum 6 is ready for Valby"

Pressen kunne så også oplyse Christian om at semifinalerne d.31.03 skal spilles mod Nykøbing Falster !